ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ EΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΘΕΒ

johnΔύο νέα προγράμματα υλοποιήθηκαν με επιτυχία από τον ΣΘΕΒ. Το πρώτο την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 με θέμα: «Οι εργασιακές αλλαγές» με στόχο  να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για τις τελευταίες αλλαγές όπως αυτές προέκυψαν με τους Ν. 4093/12.11.2012 & 4144/18.4.2013 & τις ρυθμίσεις της νέας ΕΓΣΣΕ 2013.
Να σημειωθεί ότι υπήρξε γόνιμη συζήτηση επί των επίκαιρων θεμάτων για τα εργασιακά γεγονός που καταδεικνύει την ανάγκη επιμόρφωσης των μελών του ΣΘΕΒ σε σημαντικά ζητήματα ανθρώπινου δυναμικού που συντελούν στην ορθή λειτουργία της σύγχρονης επιχείρησης.
Εισηγητής του προγράμματος ήταν ο κ. Πέτρος Ραπανάκης, Οικονομολόγος, Πτυχιούχος Α.Β.Σ.Π,  Εργασιακός Σύμβουλος, Αρθογράφος, Συγγραφέας – Εισηγητής με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία.
Την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013 πραγματοποιήθηκε το «Open Workshop του ΣΘΕΒ» με θέμα: «Το έξυπνο Marketing εργαλείο στην περίοδο της κρίσης», κατά την διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν στη χρήση των εργαλείων του έξυπνου Marketing για να  αντιμετωπίσουν με επιτυχία την αγορά της κρίσης.
Το «Open Workshop Έξυπνου Marketing» είχε σαν στόχο δώσει πρακτικές λύσεις, τεχνικές και δεξιότητες που θα κάνουν τους συμμετέχοντες περισσότερο αποτελεσματικούς και ανταγωνιστικούς.
Το πρόγραμμα απευθυνόταν σε επιχειρήσεις της Θεσσαλίας και το παρακολούθησαν επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που ήθελαν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στο Marketing για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία την αγορά της κρίσης.
Εισηγήτριες του προγράμματος ήταν: η κα Βίκυ Πέππα, Marketer με πολυετή εμπειρία στην Δ/νση Marketing μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών. Διαθέτει 12ετή εμπειρία στην Δ/νση Marketing μεταξύ άλλων σε Pepsico, Κορρές Φυσικά Προϊόντα, L’oreal, Όμιλος Μαρινόπουλου και η κα Χριστίνα Βράνη, με 12 ετή εμπειρία στην Δ/νση Marketing μεταξύ άλλων σε L’oreal, Σαράντης, Pepsico.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Open Workshop του ΣΘΕΒ» αποτελεί μια νέα δράση του ΣΘΕΒ που εντάσσεται στα πλαίσιο διοργάνωσης σεμιναρίων μικρής διάρκειας με χαμηλό κόστος όπου παρουσιάζονται νέες ιδέες και “έξυπνες” ενέργειες, για την ορθολογική αντιμετώπιση της κρίσης. Στο άμεσο προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις από τον ΣΘΕΒ προς όφελος των Θεσσαλικών επιχειρήσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ