2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

afisaH Πολιτιστική ομάδα Λάρισας artfools σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας , τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή ενότητα Λάρισας, προκηρύσσει το 2ο Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας,το οποίο θα διαρκέσει δύο ημέρες. Παρασκευή και Σάββατο, και θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη ( 4-5 Οκτωβρίου).
Στο Φεστιβάλ μπορούν να δηλώσουν ομάδες ή μεμονωμένα άτομα : Θεάτρου Δρόμου, Τσίρκο, Όπερας, Μουσικού Θεάτρου, Παιδικού Θεάτρου, Θεάτρου Σκιών, Κουκλοθεάτρου, Χορού, Μουσικής, Happening,  Performance, ζογκλέρ, και άλλα ανάλογα είδη παραστάσεων δρόμου.
Στο 2ο Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας « Οι δρόμοι μας» προσκαλούνται όλα τα σχήματα θεάτρου δρόμου που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο φεστιβάλ, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 30 Αυγούστου.
Θα επιλεγούν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, 10 σχήματα με κριτήριο την κάλυψη όσο γίνεται περισσότερων ειδών.
Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής 30 Ιουλίου 2013.
Δηλώσεις συμμετοχής : artfools.symmetoxes@gmail.com
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: :: 6930289844 και 6977773753 Δήμητρα Μπαρατση.
Διαγωνισμός θεάτρου δρόμου
Στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας, θα προκηρυχθεί διαγωνισμός θεάτρου δρόμου. Σ΄αυτόν θα κληθούν να συμμετάσχουν όσα σχήματα επιθυμούν με τους παρακάτω όρους:
48 ώρες πριν το 2ο Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας, θα δοθεί ένα θέμα πάνω στο οποίο οι ομάδες θα  κληθούν να δημιουργήσουν, ανάλογα με το είδος θεάτρου δρόμου που αντιπροσωπεύουν,  ενεργοποιώντας την πρωτοτυπία, την έμπνευση αλλά και τη δυνατότητα της ομάδας να λειτουργήσει στα χρονιά πλαίσια 48 ωρών προετοιμασίας και 15 λεπτών το ανώτερο, παράστασης.
Οι παραστάσεις θα δοθούν σε συγκεκριμένο χώρο, ενώπιον επιτροπής που θα συσταθεί για αυτό το σκοπό.
Για το διαγωνισμό θεάτρου δρόμου τα σχήματα θα δηλώσουν ξεχωριστή συμμετοχή, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα μέχρι τις 30 Αυγούστου.
Δηλώσεις συμμετοχής : artfools.symmetoxes@gmail.com
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: :: 6930289844 και 6977773753 Δήμητρα Μπαρατση.
Οροι συμμετοχής:
1. Το 2ο Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας, έχει προγραμματισθεί για τις 4-5 Οκτωβρίου 2013 στη Λάρισα.
2. Μπορούν να συμμετάσχουν σχήματα από όλη την Ελλάδα.
3. Τα σχήματα που θα δηλώσουν συμμετοχή ,θα παρουσιάσουν τις παραστάσεις τους αφιλοκερδώς, αλλά με δυνατότητα « καπέλου» προς τους θεατές, και διάθεσης διαφημιστικών του σχήματός τους .
4. Οι συνδιοργανωτές αναλαμβάνουν τα έξοδα φιλοξενίας των μελών των σχημάτων.( διαμονή και διατροφή) για τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο 4,5 Οκτωβρίου 2013
5. Οι συνδιοργανωτές αναλαμβάνουν την τεχνική υποδομή, μετά από συνεννόηση με τα συμμετέχοντα σχήματα.
6. Το πρόγραμμα και οι ώρες των παραστάσεων θα καθορισθούν από την οργανωτική επιτροπή σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες.
7. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ειδοποιήσουν την οργανωτική επιτροπή τουλάχιστον ένα μήνα πριν για τυχόν αδυναμία τους να λάβουν μέρος στο φεστιβάλ. 8. Τα σχήματα που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θεάτρου δρόμου θα τσεκάρουν το ειδικό εικονίδιο στην αίτηση συμμετοχής.
9. Οι συνδιοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αναβάλουν ή και να ματαιώσουν το Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου για λόγους ανωτέρας βίας. Επικοινωνία: artfools.symmetoxes.gr και στο τηλέφωνο: 6930289844 Δήμητρα Μπαρατση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ