ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ανηλικοιΣυνελήφθησαν, χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας αντίστοιχα της Α.Δ. Λάρισας, δύο ανήλικοι 16 και 15 ετών, για ληστεία σε βάρος δύο επίσης ανήλικων αγοριών, ηλικίας 11 και 13 ετών.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ στο προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος της πόλης, οι συλληφθέντες, με τη χρήση σωματικής βίας δια των χειρών τους σε βάρος του 11χρονου και του 13χρονου, απείλησαν αυτούς ότι κατέχουν μαχαίρι και τους απέσπασαν δύο κινητά τηλέφωνα και μία θήκη κινητού τηλεφώνου που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό.
Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τα σύλληψη του 16χρονου λίγη ώρα αργότερα και του 15χρονου συνεργού του σήμερα το πρωί.
Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους γονείς των ανήλικων παθόντων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ