ΤΡΙΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΝΕΣ

ΤΡΙΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΝΕΣΈνοπλος ληστής έκλεψε κοσμήματα αξίας 53 εκατομμυρίων δολαρίων από το Carlton Hotel στις Κάνες…
Σύμφωνα με το BBC, η ληστεία έγινε την Κυριακή σε έκθεση κοσμημάτων στο Carlton Hotel. Οι κλεμμένοι πολύτιμοι λίθοι είναι αξίας περίπου 53 εκατομμυρίων δολαρίων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Independent, η ληστεία πραγματοποιήθηκε στο φως της ημέρας. Τοπικά μέσα ενημέρωσης, ανέφεραν ότι ο κλέφτης διέφυγε με τα κλεμμένα κοσμήματα μέσα σε ένα χαρτοφύλακα.
Αυτή είναι η τρίτη μεγάλη ληστεία κοσμημάτων φέτος στις Κάνες, όπου λαμβάνει χώρα ένα από τα πιο σημαντικά φεστιβάλ κινηματογράφου στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ τον Μάιο, πολύτιμοι λίθοι αξίας 1.400.000 δολαρίων είχαν κλαπεί από έναν Ελβετό κοσμηματοπώλη. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, κλάπηκε ένα περιδέραιο με διαμάντια αξίας 2,6 εκατ. $.
Περιέργως, το ξενοδοχείο Carlton είναι μια από τις τοποθεσίες όπου γυρίστηκε η κλασική ταινία του Χίτσκοκ ‘To Catch A Thief’’ και αφορούσε έναν συνταξιούχο κλέφτη κοσμημάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ