Η ΚΛΑΙΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

pameΑνακοίνωση του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών
Η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ, εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το χαμό της συναγωνίστριας Κλαίρης Καψαχάτη, που έφυγε πρόωρα και απροσδόκητα από τη ζωή.
Η συναγωνίστρια Κλαίρη υπερασπίστηκε τα συμφέροντα των εργαζόμενων, των εκπαιδευτικών μέχρι και τις τελευταίες ώρες της ζωής της, μέσα από τις γραμμές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.
Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας και μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.
Το τελευταίο διάστημα πάλεψε δραστήρια ενάντια στην κατάργηση ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ και στις διαθεσιμότητες-απολύσεις εκπαιδευτικών. Πρωτοστάτησε στη συγκρότηση της Επιτροπής Αγώνα των απολυθέντων εκπαιδευτικών του νομού Λάρισας, της οποίας ήταν και μέλος, όντας και η ίδια ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.
Πρωτοπόρα και «πανταχού παρούσα» στους αγώνες του κλάδου και όχι μόνο, υπηρετώντας με σθένος τις αξίες, τα οράματα και το δίκιο της εργατικής τάξης, μας αφήνει κληρονομιά το παράδειγμα της αγωνιστικής στάσης ζωής,
Η παρουσία της συναγωνίστριας θα είναι δίπλα μας, στα συλλαλητήρια, στις απεργίες,  στους αγώνες που έρχονται, στην πάλη για μια άλλη παιδεία, σε μια άλλη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Εκφράζουμε στην οικογένειά της, στο σύζυγο και στις δύο κόρες της, τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com