ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ»

Onirama_04Onirama, Παραλιακή Ποδηλατάδα και αγώνες Beach Soccer ενθουσίασαν τους παραθεριστές   
Με αγαπημένες επιτυχίες των  «Onirama» διασκέδασαν το βράδυ της Παρασκευής  στο Στόμιο οι πολυάριθμοι  παραθεριστές αλλά και οι επισκέπτες.
Η  μεγάλη συναυλία του δημοφιλούς νεανικού συγκροτήματος, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του τριήμερου φεστιβάλ «Με θέα στο Αιγαίο» που    διοργάνωσε στα παράλια του νομού για ένα ακόμη καλοκαίρι η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, σε συνεργασία με τους δήμους Αγιάς και Τεμπών.
Επίσης, το απόγευμα του Σαββάτου, μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες συμμετείχαν στην «1η Παραλιακή Ποδηλατάδα» που διοργάνωσε με επιτυχία η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας.
Η ποδηλατάδα ξεκίνησε από το θέατρο Βελίκας (περιοχή Πλατάνια), τερματισμό το Κόκκινο Νερό (Ιαματική Πηγή) κι επιστροφή στο σημείο εκκίνησης.
Οι ποδηλάτες που συμμετείχαν ακολούθησαν μία υπέροχη διαδρομή που έχει να επιδείξει πολλές φυσικές ομορφιές, ενώ απόλαυσαν και τις ιαματικές πηγές στο Κόκκινο Νερό.
Παραθεριστές αλλά κι επισκέπτες δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν μία διαφορετική και ξεχωριστή ποδηλατάδα σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον.
Παράλληλα, εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία σημείωσαν και οι αγώνες Beach Soccer που έγιναν σε Καστρί  Λουτρό – Μεσάγγαλα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των παραθεριστών. Υπήρχε ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός συμμετοχών και οι επισκέπτες απόλαυσαν ένα πολύ όμορφο θέαμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ