ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ Ν. ΒΛΑΧΟΥΛΗΣ

AELΤην απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του αρχιπροπονητή της ερασιτεχνικής ΑΕΛ ανακοίνωσε ο Νίκος Βλαχούλης, μετά τις αλλαγές στη διοίκηση του σωματείου. Στη δήλωσή του ο κ. Βλαχούλης μεταξύ άλλων ευχαριστεί τον απερχόμενο πρόεδρο Αντ. Γραβάνη, αλλά και το νέο προπονητή της ομάδας Τ. Μπεριτζά. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:“Μετά από 40 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα, τα τελευταία τρεισήμιση χρόνια πρόσφερα ως τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ. Θεωρώ ότι κατά κοινή ομολογία, η πορεία και η ποιότητα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου το διάστημα αυτό την καθιέρωσε μεταξύ των καλύτερων στην Ελλάδα με πολλές ατομικές και ομαδικές διακρίσεις και την προώθηση πολλών ποδοσφαιριστών στα ανώτερα κλιμάκια της ομάδας. Το Σωματείο λειτούργησε με συγκεκριμένες αρχές και φιλοσοφία, γηπεδική και εξωγηπεδική με στόχο την χαρά της συμμετοχής στα προαγωνιστικά τμήματα και την καλλιέργεια νοοτροπίας νικητή στα αγωνιστικά τμήματα, πάντοτε όμως με έμφαση στο θεαματικό και επιθετικό ποδόσφαιρο και στην εμπέδωση ενιαίας τακτικής και αγωνιστικής φιλοσοφίας σε όλες τις ομάδες μας.
Μετά τη στελέχωση της επιτροπής ποδοσφαίρου και με πρόσωπα που στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξε προβλήμα συνεργασίας λόγω “διαφοράς ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας”, δηλώνω ότι παραιτούμαι της θέσης μου.
Ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου προπονητές με τους οποίους συνυπήρξαμε τα τελευταία χρόνια. Ευχαριστώ τα μέλη των διοικήσεων και των επιτροπών ποδοσφαίρου με τα οποία συνεργάστηκα.
Ιδιαιτέρως ευχαριστώ όλους τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ για την συγκινητική προσπάθεια που κατέβαλαν όλο το παραπάνω διάστημα και τις πολλές χαρές και συγκινήσεις που μου πρόσφεραν με την πρόοδο και τις επιτυχίες τους. Είμαι υπερήφανος για αυτούς. Ευχαριστώ όλους τους γονείς των αθλητών μας που σεβάστηκαν το έργο μας.
Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ δεν θα ήταν αρκετά  για τους άνδρες ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ αλλά και αρκετούς επαγγελματίες και ερασιτέχνες και στον Τάσο Μπεριτζά που αυτό το καλοκαίρι έκαναν μαζί μου μια ιστορική προσπάθεια για να κρατηθεί ποδοσφαιρικά ζωντανή η ανδρική ομάδα της ΑΕΛ, με ένα πλάνο που εκπονήθηκε πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα και με ρεαλιστικές βάσεις για την άμεση επάνοδο στην Β’ Εθνική.
Ιδιαιτέρως ευχαριστώ τον πρώην πρόεδρο και έφορο ποδοσφαίρου του Σωματείου κ. Αντώνη Γραβάνη για την συνέπεια και την άριστη συνεργασία και για τις προσπάθειες που κατέβαλλε, ώστε όλα να λειτουργούν στην εντέλεια, οργανώνοντας το ποδοσφαιρικό τμήμα σε επίπεδα που ταιριάζουν σε ανδρικές ομάδες εθνικών κατηγοριών. Εύχομαι καλή δύναμη στους συνεχιστές της προσπάθειας που καταβάλαμε με θυσίες και υπερβάσεις για την ένδοξη ΑΕΛ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ