ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ (BINTEO)

Το Γερμανικό κράτος σήμερα είναι φτωχότερο από ότι ήταν το 1992. Τα έσοδά του, σύμφωνα με ΤΟ ΒΗΜΑ έχουν μειωθεί κατά 800 δις ευρώ με καταστρεπτικές κοινωνικές επιπτώσεις! Και όλα αυτά, είναι αποτέλεσμα…
των άκρατων αποκρατικοποιήσεων που έγιναν μεταξύ του 1992 και του 2012, της επέκτασης του χαμηλόμισθου τομέα και της παράλληλης επιπλέον χαλάρωσης της εργατικής νομοθεσίας.
Σήμερα λοιπόν στη Γερμανία υπάρχουν οι πάμπλουτοι Γερμανοί –αφού το «53% του συνολικού πλούτου της χώρας συγκεντρώνει το 10% του πληθυσμού».
Το 15,1% του πληθυσμού της χώρας ζει στο όριο ή κάτω από το όριο της φτώχειας.
«Το φτωχό Δημόσιο, κράτος και Δήμοι (μερικοί οδηγούνται και σε πτώχευση) αδυνατεί όλο και περισσότερο να βοηθήσει τους φτωχούς πολίτες»
Η πολιτική λοιπόν που έκανε τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου.
Όταν όμως φτωχαίνει το κράτος, φτωχαίνουν και η Υγεία, και η Παιδεία και καταστρέφονται όλες οι κοινωνικές δομές που είχαν δημιουργηθεί προς όφελος όλων των πολιτών. Αυτά τα αγαθά γεύονται όλο και λιγότεροι, κυρίως αυτοί που έχουν να πληρώσουν.
  • Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και όλοι αυτοί γύρω τους ακόμα δεν κατάλαβαν πού οδηγεί η πολιτική που ακολουθούν, ή επειδή έχουν καταλάβει πολύ καλά πού οδηγεί τη συνεχίζουν με τόσο πάθος;
Το βίντεο δείτε το και ακούστε το προσεκτικά:[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_R9xwXcyXok&w=420&h=315]

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ