ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΚοινό μυστικό αποτελεί τον τελευταίο καιρό στα πηγαδάκια των πολιτικών και των δημοσιογράφων ο παράνομος δεσμός πρώην πρωτοκλασάτου υπουργού με πολύ γνωστή και ταχύτατα ανερχόμενη ξανθιά δημοσιογράφο!…
Εκείνος έμπειρος πολιτικός, ώριμος άνδρας, με αύρα… θαλασσινή αλλά δυστυχώς παντρεμένος! Εκείνη πάλι κατά πολύ νεώτερη και αρκετά γοητευτική. Οι συχνές επαφές τους άναψαν το «φυτίλι», ο θεός του Έρωτα έριξε τα βέλη του και τώρα άντε να το σώσουν!
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μάλιστα, τα «πιτσουνάκια» έχουν δημιουργήσει την ερωτική του φωλιά στα βράχια…της Πειραϊκής.
Προφανώς, ο Πειραιάς επιλέχθηκε ως το ιδανικό σημείο συνάντησης των δυο. Ίσως τον γνώριζαν καλά, ίσως πάλι βόλευε για τις μετακινήσεις τους, ίσως θεωρούσαν ότι δύσκολα θα τους εντόπιζε κάποιος… ίσως όπως μας αναφέρουν οι πηγές μας να υπάρχει ένα ακόμα βαθύτερο δέσιμο με τον Πειραιά!
Όπως και να χει πάντως, το ότι η σχέση τους έχει γίνει talk of the town και ειδικά στον Πειραιά είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα… Ειδικά στον πρώην υπουργό που όπως είπαμε εκτός από ρομαντικός, είναι και παντρεμένος.
Αν ισχύουν μάλιστα οι φήμες ότι προετοιμάζεται για δυναμικό comeback στο πολιτικό προσκήνιο, τότε ο παράνομος δεσμός μπορεί να αποδειχθεί μοιραίος και για την καριέρα του.
Γι” αυτό και εμείς τον συμβουλεύουμε να φροντίσει πρώτα να ξεκαθαρίσει τα προσωπικά του και μετά –αν του μείνει χρόνος και όρεξη- κοιτάζει να σώσει και τη χώρα!
Όσο για τη δημοσιογράφο… θα θέλαμε να δούμε πώς θα απέδιδε το δημοσιογραφικό της έργο εάν είχε καλεσμένο τον πρώην Υπουργό! Από δώ ο καλεσμένος τάδε και από δω ο παράνομος δεσμός μου….

tsantiri

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ