ΦΟΒΕΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

τροχαιο1 (Αντιγραφή)Παρανάλωμα του πυρός έγινε σήμερα λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο που συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο ΙΧ, στη διασταύρωση της περιφερειακής οδού Αμπελώνα με το δρόμο που οδηγεί στα Δελέρια. Ευτυχώς όμως, παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και τη φωτιά που εκδηλώθηκε, δενυπήρξαν θύματα.
Ολα συνέβησαν όταν το ΙΧ που κινούνταν στο δρόμο των Δελερίων, χτύπησε το ΙΧ που κινούνταν στον περιφερειακό δρόμο, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σε παρακείμενο χαντάκι και να τυλιχθεί αμέσως στις φλόγες. Παρά τη σύγκρουση όμως, οι αλλοδαποί επιβάτες του φλεγόμενου ΙΧ (ενα ζευγάρι και το ανήλικο παιδί τους), κατάφεραν να απεγκλωβιστούν χωρίς να τραυματιστούν, ενώ και η ελληνίδα οδηγός του άλλου ΙΧ,  βγήκε σώα από το αυτοκίνητό της το οποίο υπέστη μεγάλη ζημιά.τροχαιο2 (Αντιγραφή)
Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κατέσβησε τη φωτιά πριν επεκταθεί στα ξερόχορτα, περιπολικά της αστυνομίας, και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Πάντως και το σημερινό τροχαίο στο συγκεκριμένο σημείο, καταδεικνύει με τον πλέον τραγικό τρόπο, την έλλειψη φωτεινού σηματοδότη και αναδεικνύει τις σημαντικές ευθύνες όλων των αρμοδίων που παρά το πάγιο αίτημα των κατοίκων, δεν φρόντισαν να λύσουν το πρόβλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ