ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. Ο Μ. ΣΑΚΕΛΑΡΗΣ

σακΣυνεχίζοντας την περιοδεία και τις επαφές στα Νησιά του Ιονίου το κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων με επικεφαλής το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Μιχάλη Σακελάρη και τον περιφερειάρχη οργανωτικού  Γιάννη Ζήκο συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς κ. Παρίση, τον Διοικητή και το Δ. Σ. των εργαζομένων του Νομαρχιακού Νοσοκομείου,  τον Δ/ντη και τα στελέχη της Αστυνομικής Δ/νσης Κεφαλλονιάς, την Πυροσβεστική υπηρεσία και τον Γεωργικό Συνεταιρισμό  του νησιού.
Κατά την διάρκεια των επαφών με τις αρχές και τους φορείς του τόπου οι επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων των Ιονίων Νήσων Μάκης Πετράτος, Καμπίτσης, Αποστολάτου, Λυκούδης, Μιχαλάκος είχαν την ευκαιρία με τις παρεμβάσεις τους να προτείνουν και να αναδείξουν καιρια ζητήματα που ενδιαφέρουν και απασχολουν την κοινωνία των νησιών.
Από την πλευρά του ο Μιχάλης Σακελάρης μεταξύ άλλων τόνισε, ” οι θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Προέδρου Πάνου Καμμένου κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιώνονται και αναδεικνύονται ως οι βασικοί πυλώνες της πολιτικής που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα για την έξοδο από την κρίση χωρίς την περεταίρω φτωχοποίηση της Ελληνίδας και του Έλληνα.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που με συγκεκριμένο πρόγραμμα, ρεαλισμό, σοβαρότητα και σεβασμό στην Πατρίδα  προχωράμε, σίγουροι πως βρισκόμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας.
Ο κ. Σακελάρης θα εκπροσωπήσει τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο στις εκδηλώσεις για την γιορτή της Παναγίας στο νησί της Κεφαλονιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ