ΑΥΓΟ ΑΠΟ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΤΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΜΙΚΡΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ

Ένα 4χρονο αγοράκι και η μητέρα του ξαφνιάστηκαν όταν η μητέρα του πίεσε το γόνατό του στο σημείο που το είχε χτυπήσει κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε κάμπινγκ στην Καλιφόρνια, και εμφανίστηκε ένα μικρό πλάσμα…
Στην αρχή δεν είχαν δώσει σημασία στο χτύπημα. Καθάρισαν την πληγή με ένα αντισηπτικό, την κάλυψαν με έναν επίδεσμο, και την …ξέχασαν.
Αλλά μια εβδομάδα αργότερα, ο μικρός ξαναχτύπησε στο γόνατο ενώ έκανε πατινάζ και η πληγή άνοιξε και πάλι. Αυτή τη φορά όμως το γόνατό του κοκκίνισε, πρήστηκε και ήταν ζεστό στην αφή.
Τότε η μητέρα του κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η πληγή έμοιαζε να έχει μαύρο πύον για αυτό και αποφάσισε να το πιέσει για να βγει. Προς μεγάλη της έκπληξη αυτό που βγήκε ήταν ένα μικρό μαύρο σαλιγκάρι, που όμως στην αρχή το πέρασαν για πέτρα. Μόνο όταν είδαν κάτι να κινείται μέσα στο σκληρό κέλυφος, συνειδητοποίησαν ότι πρόκειται για ένα μικρό σαλιγκάρι της θάλασσας.
Ο μικρός, που χαρακτηρίζει το όλο περιστατικό ως “τρελό” έκτοτε ονόμασε  το σαλιγκαράκι Turbo, και το έχει στο ενυδρείο του σπιτιού του, παρέα με το ψαράκι του.

dailymail

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ