ΜΠΑΡΑΖ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

συλΣυνελήφθη χθες (03-09-2013) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ένας 42χρονος ημεδαπός, έγκλειστος του Καταστήματος Κράτησης Λάρισας για διακεκριμένες κλοπές, στον οποίο είχε χορηγηθεί εξαήμερη τακτική άδεια που έληγε χθες, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με βουπρενορφίνη, βάρους 0,6 γραμμαρίων.

Επίσης συνελήφθη, χθες (03-09-2013) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (4,5) γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο. Όπως εξακριβώθηκε, ο 38χρονος προόριζε την κατασχεθείσα ποσότητα ηρωίνης για εμπορία.

Εξάλλου συνελήφθη, χθες (03-09-2013) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων, ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου «περί αλλοδαπών», με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ.

Συνελήφθη, χθες (03-09-2013) το μεσημέρι στη χ/θ 356 της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, ένας 64χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνεύματος Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, με το οποίο είχε εμπλακεί λίγο νωρίτερα, στο ίδιο σημείο, σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών.

Τέλος συνελήφθη, χθες (03-09-2013) το βράδυ στα παλαιά διόδια Τεμπών, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για υπεξαίρεση, με ποινή φυλάκισης δύο ετών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ