Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ

55Γράφει ο Θωμάς Δαούλας
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΓΟΝΕΙΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ (!), μάθετε πως: η ανευθυνότητα, η ασχετοσύνη, η αισχρή μνημονιακή – ανθελληνική πολιτική, η πλήρης αδιαφορία, η απάνθρωπη στάση απέναντι στους εκπαιδευτικούς, η παράνομη και αντισυνταγματική πορεία του Υπουργείου Παιδείας πλήττει την Παιδεία, ίσως το σημαντικότερο τομέα ενός κράτους.

Εκεί αποσκοπούν όλες οι πολιτικές. Τα ΜΜΕ σιωπούν, οι εκπαιδευτικοί όλοι άπραγοι και θεατές σε αυτό το θέατρο του παραλόγου χαμένοι μέσα στον ασφυκτικό κόσμο του facebook, η κοινωνία ανενημέρωτη με πλήρη άγνοια, το υπουργείο προχωρά ανερυθρίαστα μέσα από πρωτόγνωρες και αδιαφανείς διαδικασίες για τα εκπαιδευτικά χρονικά στην καταστρατήγηση κατοχυρωμένων δικαιωμάτων!

Είναι προφανές ότι υλοποιεί τις δεσμεύσεις της απέναντι στη “φιλενάδα” της την Τροικα.. οδηγούμαστε σαν πιόνια (και χειρότερα!) σε έναν εκπαιδευτικό όλεθρο, με τμήματα υπεράριθμα, με σχολεία της επαρχίας κλειστά λόγω έλλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού… η ΠΑΙΔΕΙΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ !! μας θέλουν πρόβατα, και βρήκαν τον τρόπο να το πετύχουν.

Χτυπάνε στη βάση του κράτους… στα παιδιά μας, στη μόρφωση τους, στην ΠΑΙΔΕΙΑ τους.. και δεν έχει να κάνει με το αν θα δουλέψω σήμερα, αύριο, του χρόνου… είναι κάτι ανώτερο αυτή τη φορά – και θλίβομαι… άντε και μας πήραν! λύθηκαν όλα? (ρητορική ερώτηση!)……….αυτά.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ !!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ