ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Λάρισας για τις τοποθετήσεις από το ΠΥΣΔΕ

σχολειοΗ ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας μετά από διαμαρτυρίες συναδέλφων για τις ελλείψεις  που υπάρχουν ακόμη στα σχολεία σε διάφορες ειδικότητες, θεωρεί αδικαιολόγητη  την καθυστέρηση της  τοποθέτησης των συναδέλφων. Ζητά   την άμεση τοποθέτηση των συναδέλφων που απέμειναν, ώστε να καλύψουν τα υπόλοιπα κενά που υπάρχουν.

Δεν πρέπει για κανένα λόγο να μετακινηθούν εκπαιδευτικοί  εκτός Νομού Λάρισας, γιατί υπάρχουν είδη αρκετά κενά και  θα δημιουργηθούν και άλλα για διάφορους λόγους όπως και κάθε χρόνο(συνταξιοδοτήσεις, άδειες , θέσεις ευθύνης, εγκυμοσύνες). Ακόμη  με τις υποχρεωτικές μετατάξεις έχουν μετακινηθεί στην Α/θμια Εκπ/ση πολλοί συνάδελφοι  που στο άμεσο  μέλλον θα είναι απαραίτητοι. Επίσης οι συνάδελφοι δεν φέρνουν καμία ευθύνη για τις περσινές μεταθέσεις και τις φετινές αποσπάσεις.

Ζητάμε να μη δοθεί προς το Υπουργείο Παιδείας καμία ονομαστική κατάσταση  για κανένα συνάδελφο, ώστε να μην πληγεί η εργασιακή τους θέση και δημιουργηθούν πολλαπλάσια προβλήματα από τα είδη υπάρχοντα στο οικογενειακό και οικονομικό τους περιβάλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ