ΝΕΚΡΩΝΕΙ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Συνεχίζεται η απεργία των καθηγητών ενώ στο χορό μπήκαν και οι δάσκαλοι

adedy1Με κύρια αιτήματα την ακύρωση της διαθεσιμότητας αλλά και να μην υπάρξει καμία απόλυση, οι δημόσιοι υπάλληλοι κατέρχονται από σήμερα σε 48ωρη πανελλαδική απεργία. Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η απεργία των καθηγητών ενώ στο χορό μπήκαν από σήμερα και οι δάσκαλοι.

Στη Λάρισα όπως ανακοινώθηκε χθες για μια ακόμη φορά θα πραγματοποιηθούν 2 απεργιακές συγκεντρώσεις. Η μία διοργανώνεται από το Ν.Τ. Λάρισας της ΑΔΕΔΥ στις 10.30 π.μ. στην Πλατεία Ταχυδρομείου και η άλλη επίσης στις 10.30 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία.

ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ

To Δ.Σ. του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών καλεί τους εκπαιδευτικούς να πάρουν μαζικά μέρος στη 48ωρη απεργία στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2013 καθώς και στην απεργιακή συγκέντρωση την Τρίτη   24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 το πρωί στην Πλατεία Ταχυδρομείου

Την Τετάρτη στις 10.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ/νση Π.Ε. Λάρισας και στη συνέχεια στις 11.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Γενική  Συνέλευση στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας για κλιμάκωση του αγώνα.

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ  Λάρισας καλεί τους καθηγητές στην απεργιακή προσυγκέντρωση στις 10:00 π.μ. που θα γίνει στην Πλατεία Νομαρχίας την Τρίτη  24-9-2013.

Η ΕΛΜΕ σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι οι πολιτικές της λιτότητας και των μνημονίων εξαθλιώνουν τους εργαζομένους και πλήττουν τα δικαιώματά τους, όλοι στη συγκέντρωση με μαζική συμμετοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7:30 μ.μ .στο 6ο Λύκειο Λάρισας στις 24-9-2013 με θέμα την νέα εισήγηση της ΟΛΜΕ για  συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ