ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΚΑΝΕΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ Ο Ν. ΜΑΛΑΚΟΣ

Γράφει ο Γιάννης Παιδής

malakΑποδεικνύοντας το πόσο ψεύτης και αδίστακτος πολιτικάντης είναι ο δήμαρχος Τυρνάβου, έχει γεμίσει ταμπέλες διάφορα δημοτικά κτίρια για να μας θυμίσει ότι έτυχε και πέρασε από τη θέση του δημάρχου, σε μια άτυχη συγκυρία για τον τόπο, αλλά και για να βαπτίσει έργο το τίποτα ή για να οικειοποιηθεί έργα άλλων.

κωδωνταμπελΠοιος μπορεί να ξεχάσει την ταμπέλα που τοποθέτησε στο κλουβί, που ονόμασε κωδωνοστάσιο, στην εκκλησία της Αγίας Λαύρας ή ποιος μπορεί να ξεχάσει την ανορθόγραφη ταμπέλα στην είσοδο του ΚΑΠΗ στον Αμπελώνα, την οποία τοποθέτησε για να μας θυμίσει ότι έβαψε το χώρο και μετέφερε το ΚΑΠΗ κατά μία αίθουσα για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της ιδιωτικής τράπεζας Πειραιώς.

john (6)Και σαν να μην έφταναν αυτά τοποθέτησε ταμπέλα στην είσοδο του δημοτικού καταστήματος που μετατράπηκε σε ΚΑΠΗ στην πλατεία αγοράς του Τυρνάβου, για να μας ενημερώσει ότι επί των ημερών του έγινε ανακαίνιση των δημοτικών καταστημάτων. Όμως πουθενά δεν αναφέρει ότι ο σχεδιασμός για να γίνει ΚΑΠΗ το εν λόγω κτίριο ήταν της προηγούμενης δημοτικής αρχής που έκανε έξωση στον επαγγελματία που το ενοικίαζε και είχε ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες.

john (7)Εξοργιστικό είναι επίσης το γεγονός ότι τοποθέτησε ταμπέλα στο κτίριο του παλιού δημαρχείου το οποίο έχει μετατραπεί σε βιβλιοθήκη και για το οποίο δεν κούνησε ούτε καν το δαχτυλάκι του. Αυτή η ταμπέλα μας ενημερώνει ότι το κτίριο εγκαινιάστηκε επί των ημερών του, χωρίς να γίνεται καμία αναφορά στις προηγούμενες δημοτικές αρχές που ξεκίνησαν και ολοκλήρωσαν το έργο λες και εκείνο που ενδιαφέρει την κοινωνία είναι το ποιοι έκοψαν τις κορδέλες.

Ο γκεμπελίσκος όμως αυτός, ανερυθρίαστα και με μόνο στόχο την παραπλάνηση της τοπικής κοινωνίας, παρήγγειλε μια μεγάλη ταμπέλα και για το κινηματοθέατρο Μαξίμ για να μας ενημερώσει ότι ανακαίνισε το κτίριο.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι το «Μαξίμ» αγοράστηκε από τον ιδιοκτήτη του, επί δημαρχίας Δημητρίου Κουγιώνη οπότε και έγινε ένα σύγχρονο για την εποχή κινηματοθέατρο, ενώ η μελέτη για την ανακαίνισή του συντάχθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, του Χρ. Κιτσίδη εντάχθηκε σε πρόγραμμα και δημοπρατήθηκε από την περιφέρεια Θεσσαλίας πριν από 2 περίπου χρόνια. Φυσικά ούτε και σε αυτό το έργο που επιχειρεί να οικειοποιηθεί, ο δημαρχίσκος παλιάς κοπής Νίκος Μαλάκος δεν κούνησε το δαχτυλάκι του.

Επειδή όμως του αρέσει να τοποθετεί ταμπέλες για να μας θυμίζει το πέρασμά του από τον δημαρχιακό θώκο, εμείς θα τον διευκολύνουμε και θα αρχίσουμε να τοποθετούμε ταμπέλες σε πεπραγμένα του και αναφέρω ενδεικτικά μερικά:

Το βαμμένο μπλε βάθρο του ρολογιού στον Αμπελώνα που θυμίζει πλέον πισίνα.

john (8)Τα εγκαταλελειμμένα πάρκα και κοινόχρηστοι χώροι σε όλο το δήμο

Το μισό και ανέσωστο έργο της αποχέτευσης του Αμπελώνα και οι σκαμμένοι δρόμοι που σύντομα θα μετατρέψουν την κωμόπολη πρότυπο σε έναν απέραντο βούρκο

Τη ΔΕΥΑΤ που σύντομα θα οδηγήσει στη χρεοκοπία εξαιτίας της αλλοπρόσαλλης πολιτικής που εφάρμοσε

Οι φωτογραφίες των συνεργατών του αντιδημάρχων με τον χρυσαυγίτη βουλευτή της Λάρισας

Η έλλειψη δράσεων πολιτισμού και αθλητισμού

Τα εγκαταλελειμμένα αθλητικά κέντρα στον Τύρναβο και τον Αμπελώνα κ.λπ. αφού είναι μακρύς ο κατάλογος και θα μακρύνει ακόμη περισσότερο όσο αυτός ο ανίκανος ψευταράς που χαίρεται να στέλνει κόσμο στα δικαστήρια παραμένει δήμαρχος.

Σ.Σ.: Πρέπει να του θυμίσουμε όμως ότι το να κάνει «με ξένο κ…λο τον π…τη» δεν θα τον βοηθήσει και πολύ στις εκλογές της άνοιξης αφού ο λαός ξέρει να τιμωρεί τους ανίκανους και τους ψεύτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ