ΙΣΟΠΑΛΟΣ 1-1 ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Σε έναν αγώνα που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός τοπικού ντέρμπι, Αμπελωνιακός και Τρίκαλα μοιράστηκαν σήμερα στον Αμπελώνα βαθμούς και εντυπώσεις στην πρεμιέρα των πράσινων, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και σκληρό από το πρώτο λεπτό με τον διαιτητή να αφήνει ατιμώρητα στο α’ μέρος τα σκληρά μαρκαρίσματα των φιλοξενουμένων. Μετά από ένα πρώτο τριαντάλεπτο που ήταν κυρίως αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, ο Αμπελωνιακός είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Φλέγγα, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Ψωμιάδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αμπελωνιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πετύχει γκολ στο 60′ με προβολή του Πολύζου ύστερα από μπαλιά ακριβείας του Μεζίνι.

Αμέσως μετά στο 63′ ο Κόκκινος έχασε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα, αλλά από εκεί και ύστερα παρά τις διαφορετικές οδηγίες του προπονητή, οι παίκτες του Αμπελωνιακού έδωσαν χώρο στους αντιπάλους τους, ενώ έδειξαν και μεγάλη επιπολαιότητα κυρίως στα αμυντικά τους καθήκοντα, με αποτέλεσμα να έλθει η ισοφάρηση στο 73′ με πλασέ του Κόλα που βρέθηκε ξεμαρκάριστος μέσα σητν περιοχή του Αμπελωνιακού.

Μετά την ισοφάριση ο Αμπελωνιακός ανέβασε και πάλι στροφές, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι καλύτερο, και έτσι έμεινε στο 1-1 με έναν αντίπαλο τον οποίο άξιζε να κερδίσει.

Οι συνθέσεις:

Αμπελωνιακός: (Γ. Γκαμπέτας) Παπαδόπουλος, Γκαμπέτας (45′ Κούρος), Τζιαρτζιάνης, Κομισόπουλος, Πολύζος, Πασχαλίδης, Κόκκινος (75 Τανάγιας), Φλέγγας, Κακαβίτσης, Μεζίνι (70 Αλεξανδρής), Ρόκα.

Τρίκαλα: (Μπάμποβιτς) Ψωμιάδης, Μπόντε, Κάλφας, Στάμος, Φορτούνης, Τσβέτκοβιτς, Κόλα, Σίμοβιτς, Τεντολούρης, Βυκέλια, Χαλιμπάκης.

Παράπονα Γκαμπέτα

Αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο Γιάννης Γκαμπέτας δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά ορισμένων παικτών της ομάδας του επισημαίνοντας ότι πλέον θα πρέπει να λάβει μέτρα εναντίον τους η διοίκηση.

“Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν σε ποιά κατηγορία παίζουν. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να εμφανίζονται κουρασμένοι από το πρώτο λεπτό. Θα εισηγηθώ στη διοίκηση να πάρει κάποια μέτρα”, υποστήριξε ο προπονητής του Αμπελωνιακού, τονίζοντας ότι από την πρώτη ημέρα που ήλθε στην ομάδα διαπίστωσε ότι υπάρχει μια κακή νοοτροπία που δεν βοηθά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ