ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ

alexopΤην πύλη της Δικαιοσύνης αναμένεται να διαβούν -κάποιοι για δεύτερη φορά- 6 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όταν ψηφιστεί από την Ολομέλεια η άρση της ασυλίας τους, κάτι που αναμένεται να γίνει την άλλη εβδομάδα.

Αυτή τη φορά τα αιτήματα για άρση ασυλίας δεν αφορούν στη γνωστή υπόθεση, αλλά σε άλλα περιστατικά στα οποία εμπλέκονται οι βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

Για τον Ηλία Παναγιώταρο, η κατηγορία που του αποδίδεται είναι αυτή της “στάσης”, για περιστατικό που σημειώθηκε στη Λάρισα τον Απρίλιο του 2010, όταν και φέρεται να ήταν μέσα σε ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής που επιτέθηκε με πέτρες και ρόπαλα σε αστυνομικούς που επιχείρησαν να εμποδίσουν πορεία και εκδήλωση της οργάνωσης.

 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εγκαλείται για επεισόδια στο Ηράκλειο Κρήτης τον Νοέμβριο του 2012, ενώ ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος για παράνομη εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού.

 

Όσο για τις περιπτώσεις των Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Στάθη Μπούκουρα, η άρση της ασυλίας τους θα συζητηθεί στη Βουλή την ερχόμενη Πέμπτη, ώστε να διευκολυνθεί το έργο της Δικαιοσύνης.

newsbomb.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ