Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗ Χ.Α.

Η εκπαιδευτικός Μάχη Παπαζήση “έκανε το αυτονόητο”. Αντιμετώπισε με θάρρος ένα τάγμα εφόδου με επικεφαλής τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χ.Α., Κώστα Μπαρμπαρούση, που έκανε επιδρομή σε λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου στις 8 Σεπτεμβρίου 2012…

Η κ. Παπαζήση έχει καταγραφεί σε βίντεο να αντιμετωπίζει τους χρυσαυγίτες προβάλλοντας επιχειρήματα στη βία.   Μιλώντας στα Νέα αναφέρει “Είχαν θυμό και οργή, έβριζαν και κλωτσούσαν”. “Τους ρώτησα ποιος τους έδωσε το δικαίωμα. Με ποια δικαιοδοσία πήραν στα χέρια τους το νόμο;”.

“Έκανα το αυτονόητο” είπε, προσθέτοντας πως δεν ένιωθε θυμό εναντίον τους, αλλά στενοχώρια. Όσο για την αστυνομία αναφέρει πως δε φάνηκε για να προστατεύσει όσους δέχονταν επίθεση ή για να ελέγξει την ομάδα.

Η κ. Παπαζήση προσπάθησε να κάνει καταγγελία τότε στο Α.Τ. αλλά της συνέστησαν να την προσκομίσει αργότερα γραπτά ενώ δεν σημείωσαν καν το όνομά της στο βιβλίο συμβάντων, σύμφωνα με τα Νέα.

Την επόμενη συνέταξε την καταγγελία που έστειλε στον Άρειο Πάγο.   Προσήλθε την Τρίτη στο δικαστήριο για να καταθέσει στη δίκη κατά του βουλευτή της Χ.Α., η οποία πήρε αναβολή.

lifo

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ