ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ

ξεσηκΕκδήλωση – συζήτηση με θέμα «η ένταση της επίθεσης του συστήματος – μόνη απάντηση η δημιουργία μετώπου αντίστασης», πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 10/10 στις 19 00 στο ξενοδοχείο Grand Hotel., με ομιλητές τους Γρηγόρη Ανδρεάτο (μέλος της Ταξικής Πορείας Βόλου) και Αλέξη Φυτσιλή (μέλος των Αγωνιστικών Κινήσεων εκπαιδευτικών Καρδίτσας).

Στην ανακοίνωση – πρόσκληση οι διοργανωτές αναφέρουν:

«Είναι πια ξεκάθαρο στον καθένα πως οι λαίλαπα των κυβερνητικών μέτρων δεν πρόκειται να κοπάσει. Αντίθετα όσο δεν υπάρχει απάντηση από την πλευρά του κινήματος, θα εξαπλώνεται και θα οξύνεται.

Οι εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης και της περίθαλψης, με εκατοντάδες εργαζομένων να τίθενται σε διαθεσιμότητα, με σχολεία και νοσοκομεία να κλείνουν, φανερώνουν τα σχεδία της κυβέρνηση και του συστήματος . Παράλληλα όμως η κινητοποίηση των καθηγητών, με τις οποίες αδυναμίες της, μας έδειξε τη μονή πραγματική διέξοδο για το λαό, τον μαζικό και ανυποχώρητο αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων του.

Σας καλούμε την Πέμπτη 10/10 στις 19 00 στο ξενοδοχείο Grand Hotel, για να συζητήσουμε για τις πολίτικες εξελίξεις, για τα συμπεράσματα από των αγώνα των εκπαιδευτικών και για το πώς μπορούμε να οργανώσουμε την πάλη μας κόντρα στον μεσαίωνα που μας ετοιμάζουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ