ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

αμπελΑποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου των ομάδων της Γ’ εθνικής ο Αμπελωνιακός, αφού το μεσημέρι γνώρισε την ήττα στο γήπεδό του από τον Ρήγα Φεραίο με 1 – 0.

Η ομάδα του Γιάννη Γκαμπέτα αν και δεν έπιασε καλή απόδοση θα μπορούσε να είχε γυρίσει το παιχνίδι αν οι Πολύζος, Τανάγιας και Κακαβίτσης πετύχαιναν τέρμα σε τρεις κλασσικές ευκαιρίες.

Παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες και ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες σίγουρα δεν διεκδικεί δέφνες και νικητής αναδείχθηκε η πιο τυχερή ομάδα, ο Ρήας Φεραίος που στη μοναδική ευκαρία του πρώτου ημιχρόνου πέτυχε γκολ στο 25′ με τον Κουβελά.

Από εκεί και πέρα το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια ουσιαστική ενέργεια από τους παίκτες των δύο ομάδων, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Αμπελωνιακός θέλοντας να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και σε αυτό αναμφισβήτηα ρόλο έπαιξαν και οι δύο αλλαγές που έκανε ο Γ. Γκαμπέτας.

Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ο Αμπελωνιακός είχε κατοχή μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά αυτή του την υπεροχή δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Αμπελωνιακός: Παπαδόπουλος, Γκαμπέτας (46′ Πασχαλίδης), Τζιαρτζιάνης, Κομισόπουλος, Πολύζος, Μπίκος, Ρόκα, Φλέγγας, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής (46′ Μεζίνι), Παπανδρέου (72′ Τανάγιας).

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπάθης, Γούτσος, Αλεξίου, Χατζής (75′ Γουτούλης), Γκίκα (86′ Κόκα), Κουβελάς, Ζατσάι, Μπίκας (74′ Μιχολίτσης).

Ο Γ. ΓΚΑΜΠΕΤΑΣ

Καλύτερη του Αμπελωνιακού χαρακτήρισε την ομάδα του Ρήγα Φεραίου ο Γιάννης Γκαμπέτας αν και σημείωσε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε κερδίσει το παιχνίδι αν πετύχαινε γκολ στις κλασσικές ευκαιρίες του β’ ημιχρόνου. Ο προπονητής του Αμπελωνιακού είχε παράπονα από τους παίκτες του ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και τόνισε ότι από εδώ και πέρα το βάρος όλων θα πέσει στο πρωτάθλημα για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ