ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

tyrΜεγάλη όσο και δύσκολη νίκη για τον Τύρναβο με 1-0  επί της Δόξας και χρυσό σκορερ τον Θανάση Τέλλο στο 83′. Ένα κακό παιχνίδι απο πλευράς θεάματος με τις δυό ομάδες να προσέχουν περισσότερο την άμυνά τους και ελάχιστες ευκαιρίες. Ο Τύρναβος ουσιαστικά απειλησε μετά το 70′ με την είσοδο στο παιχνίδι των Γεωργίου και Καραγιάννη που δημιούργησαν προβλήματα στην άμυνα της Δόξας. Στο 73′ οι παίκτες του Τυρνάβου ζήτησαν πέναλτυ όταν ο Καραγιάννης κοντρόλαρε τη μπάλλα με το στήθος στην αντίπαλη περιοχή και στη συνέχεια τον ”τράβηξε” αμυντικός αλλά ο διαιτητής έδειξε συνέχεια.
Στο 83′ εκτελέστηκε φάουλ έξω απο την περιοχή της Δόξας, έδιωξαν οι αμυντικοί, επανέφερε ο Μάγγος και η μπάλλα έφτασε στον Γεωργίου που απο κοντά και πλάγια έβγαλε νέα σεντρα που πέρασε πάνω απο τον Δάφκο και απο ένα μέτρο με κεφαλιά ο Τέλλος έγραψε το τελικό 1-0.
Μεγάλο κέρδος απο αυτό το ματς οι τρεις βαθμοί και η θετική ψυχολογία. Φάνηκε η απουσία του Σκούπρα κυρίως στο α’ ημίχρονο αφού ο Ντατίδης που τον αντικατέστησε έπαιξε σε άγνωστη γι αυτόν θέση. Σπουδαίο παιχνίδι απο τον Δημήτρη Σιάτρα στην πρώτη του εμφάνιση στη football league ενώ οι τρεις αλλαγές-κυρίως οι Καραγιάννης και Γεωργίου – έγειραν την πλάστιγγα του νικητή προς τον Τύρναβο.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: (Άγγελος Διγκόζης) Καραναστάσης Σιάτρας Τέλλος Σαχινίδης Νταντίδης Μπάρρος Κουρτεσιώτης Τσούκαλος(55′ Γεωργίου) Άντρε(65′ Καραγιάννης) Όμο(77′ Μάγγος) Φελίππε
ΔΟΞΑ (Κώστας Βασιλακάκης) Δαύκος Κασσός Ρούτσης(60′ Στόικος) Βλασόπουλος Μπουτζίκος Διαμαντόπουλος Μιλένκοβιτς Περπερίδης(39′ Μουδούρογλου) Στεργιανός Αμανατίδης(Κυριακίδης) Λιαπάκης.
sporttirnavos.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ