ΣΟΚ ΣΤΟ NFL: ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΕΤΩΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΆΝΤΡΙΑΝ ΠΙΤΕΡΣΟΝ

Σοκαρισμένο είναι το αμερικάνικο ποδόσφαιρο (NFL) από την τραγική είδηση του θανάτου του μόλις δύο ετών γιου του  Άντριαν Πίτερσον. Το παιδί του 28χρονου άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από τον σύντροφο της μητέρας του…

Αν και η αστυνομία του Σιου Φολς, στη Νότια Ντακότα, αρχικά δεν έδινε στη δημοσιότητα το όνομα του μικρού, ο πατέρας του Πίτερσον δήλωσε ότι πρόκειται για τον μικρό εγγονό του.

Ο Πίτερσον, που είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του NFL κατά την περασμένη σεζόν, ευχαρίστησε όσους του εξέφρασαν την υποστήριξή τους, όπως τον σταρ του μπάσκετ Λεμπρόν Τζέιμς, όμως ζήτησε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική του ζωή. Πρόσθεσε ότι θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή στον αγώνα της ομάδας του εναντίον των Καρολάινα Πάνθερς.

Το αγοράκι είχε μόλις μετακομίσει στο σπίτι της μητέρας του. Ο φερόμενος ως δράστης, ο Τζόζεφ Ρόμπερτ Πάτερσον, 27 ετών, είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για οικογενειακή βία και επίθεση εναντίον νηπίου επειδή είχε κακοποιήσει σωματικά τον δικό του γιο και τη μητέρα του παιδιού του. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του Πάτερσον την Τετάρτη βρήκαν τον δίχρονο αναίσθητο. Οι γιατροί στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί.

theinsider

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ