ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΙΕΘΕΣΑΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

DSC_5155 [800x600]Έγινε το Σάββατο η επανεμφάνιση των Ενεργών Πολιτών Λάρισας στις προμήθειες χωρίς μεσάζοντες, για την νέα περίοδο 2013-2014. Στην πρώτη διάθεση προϊόντων της νέας σεζόν, στο χώρο του πάρκινγκ της Σκεπαστής Αγοράς Νεάπολης, διατέθηκαν  μια ομάδα προϊόντων της τοπικής παραγωγής, νέας εσοδείας, που κατέχει ξεχωριστή θέση στη Μεσογειακή διατροφή.
Συγκεκριμένα διατέθηκαν φακές, μεσόσπερμα ρεβίθια ελληνικών ποικιλιών, φασόλια μεσαίου μεγέθους για σούπα, φασόλια μαυρομάτικα, κρεμμύδια, σκόρδα και ρίγανη.

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας υπενθυμίζουν ότι στηρίζοντας τη δράση των προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, εκτός από το προσωπικό όφελος που αποκομίζει ο καθένας  αγοράζοντας ποιοτικά ελεγμένα προϊόντα σε πολύ φθηνές τιμές, συμβάλλει και στην στήριξη των παραγωγών που αναζητούν τρόπους να διαθέσουν τα προϊόντα τους χωρίς μεσάζοντες, με αμοιβαίο όφελος παραγωγού-καταναλωτή, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει έμπρακτα στο να συγκεντρωθούν τρόφιμα, που θα σιτίσουν τις 165 οικονομικά αδύναμες οικογένειες, που βρίσκονται υπό την αιγίδα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ