ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

αμπελονΤην πρώτη του νίκη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής πέτυχε σήμερα ο σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με όλα τα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου Αμπελωνιακός που επικράτησε στο τοπικό ντέρμπυ του Πυργετύ με 2 – 0.

Ο Αμπελωνιακός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι με τους παίκτες να δείχνουν πάθος και αποφασιστικότητα για τη νίκη.

Παρά την υπεροχή και την κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Γιάννη Γκαμπέτα χρειάστηκαν 45 λεπτά για να κάμψουν την αντίσταση των φιλοξενούμενων.

Το γκολ ήλθε στο 45΄με σουτ του Ρόκα και πανηγυρίστηκε αρκετά από παίκτες και φιλάθλους.

Το ίδιος σκηνικό επαναλήφθηκε και στο 2ο ημίχρονο με τους «πράσινους» να πιέζουν και να χάνουν κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Μάλιστα είδαν να τους ακυρώνεται και ένα γκολ του Πολύζου ως οφσάιτ αφού την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα του Μπαταβάνη άλλαξε με προβολή ο Μπίκος που ήταν σε θέση οφσάιτ.

Από το 67’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες αφού ο Περήφανος δέχθηκε κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία. Αυτό διευκόλυνε τους παίκτες του Αμπελωνιακού που πέτυχαν στο 82’ το 2 – 0 με τον Αλεξανδρή που είχε μπει δύο λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι στη θέση του Κακαβίτση που καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους.

Μετά το 2 – 0 η ομάδα του Πυργετού παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες προσπάθησε να ανατρέψει το σε βάρος της αποτέλεσμα αλλά στάθηκε άτυχη σε δύο περιπτώσεις αφού τα σουτ που επιχείρησαν παίκτες της ομάδας του Νίκου Αργυρούλη πέρασαν ελάχιστα άουτ.

Οι συνθέσεις:

Αμπελωνιακός: Παπαδόπουλος, Ρόκα, Τζιαρτζιάνης, Πολύζος, Πασχαλίδης, Μπίκος (Χατζούλης), Μεζίνι (Κομισόπουλος), Φλέγγας, Κακαβίτσης (Αλεξανδρής), Κόκκινος, Γκαμπέτας.

Πυργετός: Μπαταβάνης, Ψωμολιάς (Καραβασίλης), Καλφούντζος (Γκαραλιάκος), Πότσης, Μαντζάφαλης, Περήφανος, Νάστας, Διβανές, Βελετάνης, Ζαφειρίου, Σάββας (Αργύρης).

Ο Γ. Γκαμπέτας

Είναι η πρώτη νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και πρέπει τα τη χαρούμε σήμερα (χθες). Από τη Δευτέρα όμως θα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα δούλεψε καλά όλη την εβδομάδα και το έβγαλε αυτό στο γήπεδο. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και ότι σήμερα ήταν μόνο η αρχή.

Στο 1ο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα ενώ στο δεύτερο μπορέσαμε να πιέσουμε ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που ο Πυργετός έμεινε με 10 παίκτες. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε σοβαροί και ταπεινοί την προσπάθειά μας για να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο που μας συμπαραστέκεται και στηρίζει την προσπάθειά μας.

Ευχαριστώ τους παίκτες και τον κόσμο και εύχομαι στο φίλο μου Νίκο Αργυρούλη καλή επιτυχία στην προσπάθεια της ομάδας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Αργυρούλης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Η διοίκηση του Αμπελωνιακού θέλει να ευχαριστήσει τον γιατρό Αλέξανδρο Αρχιμανδρίτη που προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Εν τω μεταξύ σήμερα έγινε η κλήρωση του ποδηλάτου της λαχειοφόρου της ομάδας. Το ποδήλατο κέρδισε ο πρώην πρόεδρος του Αμπελωνιακού Θάνος Κουτσούκης, ο οποίος χάρισε το ποδήλατο στην ομάδα για να μπει σε επόμενη λαχειοφόρο.

Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος ενώ αρκετοί ήταν οι προπονητές του νομού, μεταξύ των οποίων οι Γ. Αλεξούλης, Τάκης Παραφέστας και Γ. Τζιμόπουλος που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αμπελώνα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Λαμία                                  10

2. Τρίκαλα                               8

3. Δωτιέας Αγιάς                     7

4. Αχιλλέας Νεοκαισαρείας    7

5. Λευκάδια Νάουσας            6

6. ΕΑΠ Μακροχωρίου            6

7. Αμπελωνιακός                    5

8. Κύμη                                   5

9. Νάουσα                               5

10. Μαχητής Τερψιθέας          5

11. Αχιλλέας Δομοκού           4

12. Ρήγας Φεραίος                  4

13. Χαλκίδα                            1

14. Καρδίτσα                          1

15. Πυργετός                           0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ