ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ; ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ!

Ένας σερβιτόρος έγινε μάρτυρας μιας πράξη καλοσύνης την Τρίτη το βράδυ που ζέστανε τις καρδιές πολλών στο Διαδίκτυο, όταν τη δημοσίευσε…

«Ενώ κάναμε τη δουλειά μας απόψε, μια μητέρα και η κόρη της που κάθονταν σε ένα από τα τραπέζια, άρχισαν να κλαίνε. Δεν είχα ιδέα τι συνέβη μέχρι τη στιγμή που ένας άντρας που καθόταν στο τραπέζι δίπλα τους, μαζί με το λογαριασμό του μου έδωσε και ένα σημείωμα όπου έγραφε «Κάνε μου τη χάρη και φέρε μου το λογαριασμό τους. Κάποιος μόλις πήρε άσχημη διάγνωση. Μη τους πεις τίποτα».

Ο σερβιτόρος διευκρίνισε ότι δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τη σχέση ανάμεσα στις δύο γυναίκες, αλλά ήταν αρκετά σίγουρος ότι επρόκειτο για μητέρα και κόρη. Αφού είχαν παραγγείλει, η γυναίκα που ο σερβιτόρος πιστεύει ότι ήταν η κόρη, έλαβε ένα τηλεφώνημα. Και οι δύο γυναίκες, στη συνέχεια άρχισαν να κλαίνε.

Αυτό που συνέβη στη συνέχεια ήταν πραγματικά συγκινητικό:

Ο τύπος που καθόταν δίπλα τους, πολύ φιλικός και ευδιάθετος όλο το βράδυ, όταν ετοιμάστηκε να φύγει, μαζί με την πιστωτική του κάρτα έδωσε στο σερβιτόρο και το παραπάνω σημείωμα. Και στη συνέχεια πλήρωσε το λογαριασμό και των δύο γυναικών, οι οποίες συγκλονίστηκαν από την κίνηση ανθρωπιάς ενός ξένου ανθρώπου.

Χαιρόμαστε που άνθρωποι σαν κι αυτόν τον υπάρχουν στον κόσμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ