ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ ΣΕ ΚΑΜΙΝΗ

Κ. ΤζανακούληςΟ δήμαρχος Λάρισας Κ. Τζανακούλης ήταν αυτός που πρώτος υποστήριξε, μιλώντας στο ΜΕΓΚΑ, ότι ενώ έχει τεθεί σε λειτουργία νέο πληροφοριακό σύστημα, ο Δήμος Αθηναίων επιμένει να χορηγεί χειρόγραφα τις βεβαιώσεις γέννησης, την ώρα που άλλοι δήμοι ζητούν και δικαστική απόφαση.

«Το μεμπτό στο Δήμο Αθηναίων είναι ότι έχουμε μπει στο καινούργιο πληροφοριακό σύστημα από τις 8 Μαΐου, αλλά αυτοί συνεχίζουν να μας στέλνουν αποσπάσματα ληξιαρχικής πράξης χειρόγραφα«, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τζανακούλης.

Από τη στιγμή εκείνη ξέσπασε μια έντονη συζήτηση για το αλαλούμ στα δημοτολόγια και την προβληματική διαδικασία χορήγησης πιστοποιητικών γέννησης από το Δήμο Αθηναίων, την οποία άλλωστε επεσήμανε ο ίδιος ο Γ. Καμίνης. Συνάδελφοί του, όμως, με πρώτον τον Κ. Τζανακούλη, έσπευσαν να σημειώσουν ότι στους δικούς τους Δήμους ζητείται και δικαστική απόφαση όταν πρόκειται για παιδιά γεννημένα εκτός μαιευτηρίου.

Και κάπως έτσι, τον έβγαλαν στη σέντρα.

Υ.Γ. Το γεγονός ότι ο επικεφαλής των δημάρχων της ΝΔ στην ΚΕΔΕ πρωτοστάτησε στην επίθεση κατά Καμίνη δεν πέρασε απαρατήρητο. Άλλωστε, ο κ. Καμίνης θα είναι ένας εκ των βασικών αντιπάλων του υποψηφίου του κόμματος του κ. Τζανακούλη για το Δήμο Αθηναίων…

aftodioikisi.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ