INTERPOL: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ

Σκοτάδι εξακολουθεί να καλύπτει την ταυτότητα της μικρής Μαρίας που βρέθηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα και η εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως είναι θύμα κυκλώματος εμπορίας παιδιών.

Η αστυνομία έστειλε αίτημα στην Interpol για να ενημερωθεί αν η μικρή, που σύμφωνα με τα οδοντικά στοιχεία είναι μεταξύ πέντε έως έξι ετών, βρίσκεται μεταξύ των παιδιών που αναζητούνται.

Στην καταγραφή της Interpol δεν προσδιορίζεται ούτε η ηλικία ούτε και η εθνικότητα του παιδιού αφού κανείς δε μπορεί να τα ξέρει με σιγουριά

Αλλά η αναζήτηση στην παγκόσμια λίστα της Interpol δεν έβγαλε κανένα αποτέλεσμα για το κατάξανθο κοριτσάκι που βρέθηκε στα Φάρσαλα, γράφει Το Βήμα. Η Μαρία δεν είναι ανάμεσα στα παιδιά που ψάχνει η Interpol, κανείς δεν έχει δηλώσει την εξαφάνισή της.

Το έγγραφο της Ιντερπόλ βασίσθηκε στη σύγκριση του DNA της μικρής με τη σχετική λίστα με γενετικό υλικό για περίπου 610 αγνοούμενα πρόσωπα σε όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους και 61 παιδιά σε ηλικία που ταιριάζει με το κοριτσάκι από τα Φάρσαλα, αναφέρει τη δημοσίευμα.

Το παιδί θα εξεταστεί και από ειδικό ανθρωπολόγο-ιατροδικαστής προκειμένου να προσδιοριστεί η χώρα απ’ όπου προέρχεται το παιδί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ