ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΚΤΑΦΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ!!!

κοιμΈνα νέο τέλος θέσπισε ο δήμος Τυρνάβου, αφού οι διοικούντες προσκολλημένοι στο άρμα των μνημονίων και του νεοφιλελευθερισμού, αδυνατούν να διεκδικήσουν χρήματα από την κεντρική εξουσία, ενώ υποθήκευσαν και τα έσοδα από τους ΚΑΠ.

Πρόκειται για το τέλος εκταφής ύψους 50 ευρώ που θα πρέπει να πληρώσουν στο δήμο όσοι θέλουν να προχωρήσουν σε εκταφή προσφιλών τους προσώπων σε όλα τα κοιμητήρια του δήμου.

Η επιβολή αυτού του τέλους γίνεται ανεξάρτητα από το αν κάποιος δημότης έχει την οικονομική άνεση και μάλιστα όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος στον Αμπελώνα σε άνεργη γυναίκα που αδυνατεί να το πληρώσει χωρίς την απόδειξη πληρωμής δεν θα γίνεται εκταφή.

Μάλιστα στις διαμαρτυρίες της και στην επισήμανση ότι έχει προγραμματίσει την εκταφή της μητέρας της για την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου και δεν θα έχει τα χρήματα για να πληρώσει το τέλος, ο αντιδήμαρχος την απείλησε με αυτόφωρο από την αστυνομία σε περίπτωση που επιχειρήσει να κάνει την εκταφή χωρίς να έχει πληρώσει.

Η φτωχή γυναίκα δεν έδειξε πάντως να πτοείται και έτσι η συνέχεια αναμένεται να δοθεί την Παρασκευή στο κοιμητήριο του Αμπελώνα, αφού ομάδα πολιτών αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό της και να τη στηρίξει στην προσπάθεια που θα κάνει για την εκταφή της μητέρας της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ