ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΔΕΥΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

DSC03627 (Αντιγραφή)Το λογαριασμό ύδρευσης για το 3ο τρίμηνο του 2013 πήραν οι καταναλωτές – πελάτες της ΔΕΥΑΤ και μαζί με αυτόν πήραν και μια επιστολή του δημάρχου και προέδρου της επιχείρησης, με την οποία επιχειρεί να εμφανίσει  -χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη- μεγάλο έργο προς όφελος των δημοτών.

Σε αυτή την περίπτωση εκείνο που προκαλεί οργή και αγανάκτηση, αφού τα ψέματα του κ. Μαλάκου και την προσπάθειά του να κάνει την τρίχα τριχιά τα μάθαμε και τα συνηθίσαμε, είναι το γεγονός ότι χρησιμοποιεί τα χρήματα της επιχείρησης για την προσωπική του προβολή, και μάλιστα σε μια προεκλογική χρονιά, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την άνοιξη έχουμε δημοτικές εκλογές.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο φυλλάδιο κόστισε στη ΔΕΥΑΤ 480 ευρώ, αφού ο δήμαρχός μας ήθελε το φυλλάδιο έγχρωμο και με τη φάτσα του σε αυτό. Δεν τον ικανοποιούσε βλέπετε μια απλή λιτή ασπρόμαυρη επιστολή, αφού στο κάτω – κάτω τα έργα μιλούν μόνα τους και δεν χρειάζεται να μας τα θυμίζει…

Αλλά για ποια έργα να μιλήσουμε;

Λέει και ξαναλέει ο δήμαρχος για το μεγάλο έργο της αποχέτευσης στον Αμπελώνα και για μια ακόμη φορά αποφεύγει να μας πει πότε και με ποια δημοπρασία θα γίνουν οι συνδετήριοι αγωγοί που αποτελούν υποχρέωση της ΔΕΥΑΤ. Αποκρύπτει σκόπιμα ότι αυτή την περίοδο στον Αμπελώνα και το Βρυότοπο εκτελείται ένα ημιτελές έργο που για να ολοκληρωθεί θα ταλαιπωρήσει όλη την τοπική κοινωνία.

Ο δήμαρχος ζώντας στον κόσμο του ή διαστρεβλώνοντας σκόπιμα την πραγματικότητα, δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει πώς και με ποιες συνδέσεις θα λειτουργήσει η αποχέτευση στο Αργυροπούλι και στον Αμπελώνα και ποιο είναι το τίμημα που θα κληθούν να πληρώσουν οι δημότες σε αυτή την οικονομική κρίση για να συνδεθούν στο δίκτυο, ή πόσο επιπλέον θα πληρώνουν μετά στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΤ.

Στην επιστολή του ο δήμαρχος – Πινόκιο λέει ότι έλυσε το πρόβλημα της χαμηλής παροχής νερού στον Αμπελώνα, αλλά δεν λέει ότι τους καλοκαιρινούς μήνες όσοι μένουν σε όροφο δεν μπορούν να κάνουν μπάνιο.

Πανηγυρίζει για τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της ΔΕΥΑΤ, αλλά δεν λέει τίποτα για το γεγονός ότι το μισό δίκτυο ύδρευσης στον Τύρναβο και στον Αμπελώνα είναι με σωλήνες αμιάντου και ότι δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για την αντικατάστασή του.

Τέλος ο δήμαρχος που σπαταλά τα χρήματα της επιχείρησης για την προβολή του, αλλά και  δίνοντας το ποσό των 17.000 ευρώ σε ένα άτομο για την προβολή του έργου της επιχείρησης σε ένα χρόνο, δεν αναφέρει πουθενά ότι οδηγεί τη ΔΕΥΑΤ με μαθηματική ακρίβεια στη χρεοκοπία λόγω της αλλοπρόσαλλης τιμολογιακής πολιτικής που εφάρμοσε.

Δεν αναφέρει πουθενά ότι χιλιάδες καταναλωτές αρνούνται να πληρώσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ληστρικές αυξήσεις που είχε επιβάλει το 2ο και το 3ο τρίμηνο του 2011.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ