ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Mediterranean diet cooking ingredientsΗ επιστημονική οργάνωση αλληλεγγύης “ΕΥΧΗ ΖΩΗΣ”, η οποία προστατεύει το παιδί και την οικογένεια, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με σύνδρομο Down Θεσσαλίας “Ο ΚΥΚΝΟΣ” θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα: “ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΕΥΕΞΙΑ – ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ – ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ” την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 5:30 μμ  στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων (3ος  όροφος)  του ΤΕΕ Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας στη Λάρισα, επί των οδών Καλλιθέας 7 και Τζαβέλα.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι:

Γεωργία Κατσογριδάκη, διατροφολόγος – διαιτολόγος, με έδρα τη Λάρισα και θέμα

“Διατροφή και Ευεξία”

Περικλής Γαλλογάτος, απόφοιτος της Ιατρικής και Φαρμακευτικής Σχολής Μπανιαλούκα Σερβίας, με έδρα την Αθήνα και θέμα “Συμβουλευτική Ψυχομετρική Αυτογνωσία”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συγκεντρώνονται μεταχειρισμένα και καινούργια σχολικά είδη, παιχνίδια, ρούχα και τρόφιμα για να δοθούν αλληλέγγυα στους συμπολίτες μας. Θα εκτεθούν παράλληλα και συμπληρώματα διατροφής και βιταμινούχα σκευάσματα και τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατεθούν αλληλέγγυα στους συμπολίτες που συνδράμει η “ΕΥΧΗ ΖΩΗΣ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ