ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ

σακελακριβΣε κοινή δήλωση για την φορολόγηση της αγροτικής γης προχώρησαν το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μιχάλης Σακελάρης και ο Γραμματέας Αυτοδιοίκησης του κινήματος Γιώργος Ακριβούλης.

Στη δήλωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Μετά από έξι χρόνια ύφεσης, εξοντωτικής λιτότητας και ανεξέλεγκτης φορολογίας για την κάθε Ελληνική οικογένεια, Σαμαράς και Βενιζέλος ετοιμάζουν την χαριστική βολή, στοχοποιώντας και υπονομεύοντας τον αγροτικό κόσμο μέσω της υπερφορολόγησης της αγροτικής γης της χώρας.

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι και οι νέες επιχειρούν στροφή στον πρωτογενή τομέα και επιστρέφουν στα χωράφια και την αγροτική παραγωγή οι Κυβερνώντες ανακοινώνουν μέτρα για την φορολόγηση της γης ακολουθώντας κατά γράμμα την εντολή των τροικανών για απαξίωση της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών.

Οι πολίτες του Νομού μας αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας δεν πρόκειται να παρακολουθήσουμε ως απλοί θεατές την υλοποίηση της απαράδεκτης αυτής πολιτικής που στερείται σχεδιασμού, στρατηγικής, αποτελεσματικότητας και οδηγεί σε απόγνωση και οικονομικό αδιέξοδο τον κάθε αγρότη φορολογώντας τελικά το εργαλείο της δουλειάς του, που είναι το χωράφι, η αποθήκη και ο στάβλος του.

Τόσο οι Βουλευτές της Θεσσαλίας όσο και όλοι οι αιρετοί της αυτοδιοίκησης που στηρίζουν την σημερινή Κυβέρνηση να αφουγκραστούν την πραγματικότητα και να πάρουν ξεκάθαρη θέση γιατί η ελληνική οικογένεια στην επαρχία δεν έχει άλλες αντοχές.

Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες η φορολόγηση των αγροτεμαχίων και των αγροτοκτηνοτροφικών κτιρίων των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών αποτελεί κόκκινη γραμμή και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, σε όλα τα επίπεδα, για να μην περάσει, έστω και την ύστατη ώρα, ο απαράδεκτος αυτός νόμος της Συγκυβέρνησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ