ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο Δ. ΓΕΛΑΛΗΣ

Σγελτυρν (Αντιγραφή)το πλαίσιο ανάδειξης των κυρίαρχων ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή αλλά και της κατάθεσης του εναλλακτικού σχεδίου του ΣΥΡΙΖΑ και της πρότασης πολιτικής διεξόδου από την οικονομική κρίση, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία του βουλευτή Λάρισας Δημήτρη Γελαλή επισκέφτηκε την πόλη του Τυρνάβου.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Τυρνάβου, πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου περιοδεία στην αγορά και στα καταστήματα του Τυρνάβου, με σκοπό να αναδειχτούν τα προβλήματα που απασχολούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της περιοχής, να ενημερωθούν οι μικροεπαγγελματίες για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να τονιστεί ο καθοριστικό ρόλος τους στην οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας.

Το κλιμάκιο είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με εμπόρους, αγρότες και κατοίκους της περιοχής. Συζήτησαν για την δυσμενή οικονομική κατάσταση την οποία έχει περιέλθει η πλειονότητα των κατοίκων της υπαίθρου, επισημαίνοντας ότι: «Το μνημονιακό πρόγραμμα της κυβέρνησης όπως δείχνουν οι αριθμοί αλλά και η πραγματικότητα οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό την επαρχία. Η προώθηση και επιβολή νέων εργασιακών σχέσεων και μεροκάματων, η κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας, οι στρατιές των νέων με υψηλά προσόντα που δεν εργάζονται, η συρρίκνωση των επιχειρήσεων για να γίνουν δήθεν πιο «ανταγωνιστικές», οι απολύσεις εργαζομένων, η δημιουργία πολλών ταχυτήτων παροχής υπηρεσιών σε βάρος των απομακρυσμένων περιοχών και της υπαίθρου είναι ορισμένες μόνο από τις συνέπειες του «επιτυχημένου προγράμματος» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

Ο βουλευτής αναφέρθηκεστο στρατηγικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφερειακή Πολιτική και Ανάπτυξη που βασίζεται σε πέντε άξονες, δίνοντας έμφαση στον αγροτοδιατροφικό τομέα, βασικό πυλώνα ανάπτυξης της περιοχής. «Ο μόνος δρόμος για να απαλλαγεί η χώρα από τη βάρβαρη πολιτική είναι η κυβέρνηση της Αριστεράς, που θα προκύψει από μια μεγάλη προοδευτική ανατροπή, που μπορούν να επιφέρουν ενωτικοί αγώνες του ελληνικού λαού και θα εκφράζουν μια πλατιά κοινωνική συμμαχία της εργατικής τάξης και των μικρομεσαίων στρωμάτων των πόλεων και της υπαίθρου», κατέληξε ο βουλευτής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ