ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ: ΖΩΗΣ:ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ – ΤΖΗΜΕΡΟΣ:ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΣ

«Το σώσε» έγινε το βράδυ της Τρίτης μεταξύ του πρόεδρου της Νέας Μέρας, Χρήστου Ζώη και του επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά, Θάνου Τζήμερου στην εκπομπή «Η επόμενη ημέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο!…

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ.Τζήμερος έκανε ανάλυση περί βίας, θεωρώντας επικίνδυνη την ανοχή της κοινωνίας στο… γιαούρτωμα ή την κατάληψη όσο και στη διπλή δολοφονία των νεαρών μελών της ΧΑ, κατηγορώντας τον κ.Ζώη ότι δεν καταδικάζει επαρκώς τις άλλες παραβατικές συμπεριφορές  και πως είναι «Τσιπραμμένος».

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της Νέας Μέρας, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση, χαρακτηρίζοντας «νούμερο» τον Θάνο Τζήμερο!

«Μου είπαν ότι είστε νούμερο αλλά ήρθα εδώ για τον κύριο Κοτρώτσο.  Θα πρεπε να ντρέπεστε, λυπάμαι για λογαριασμό σας. Είστε νούμερο κύριε Τζήμερε δεν είστε πολιτικός αρχηγός , είστε ένα νούμερο και δεν θα ξανακαθίσω ποτέ μαζί σας, ποτέ μαζί σας, είστε ένα πολιτικό νούμερο . Θα έπρεπε να ντρέπεστε» του είπε χαρακτηριστικά ο κ.Ζώης και τον κάλεσε να υποβάλλει τα σέβη του στην “Αυτού Μεγαλειότητα τη Μέρκελ”.

star.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ