ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΦΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

φολαΦόλες που σκορπούν το θάνατο σε ανυποψίαστα σκυλιά γέμισε για μια ακόμη φορά το πρωί της Τετάρτης το κέντρο του Τυρνάβου, αφού κάποιο άρρωστο μυαλό που συνεχίζει να δρα ανεξέλεγκτα πέταξε λουκάνικα σκισμένα στη μέση και αλειμμένα με κάποιο δηλητηριώδες γεωργικό φάρμακο στα παρτέρια και στο χώρο μπροστά από το ΚΑΠΗ, δολοφονώντας δύο σκυλιά και δηλητηριάζοντας και άλλα που σώθηκαν με την παρέμβαση των ζωόφιλων της περιοχής.

Από τις φόλες του ψυχοπαθή δολοφόνου πέθαναν ένα στειρωμένο νεαρό θηλυκό που φρόντιζαν οι καταστηματάρχες του Τυρνάβου και ένα οικόσιτο που πέρασε τυχαία από το σημείο και έτυχε να φάει το δηλητήριο.

Δυστυχώς ο δήμος για άλλη μια φορά, ήταν ανύπαρκτος και δεν έδωσε ούτε την παραμικρή βοήθεια στους ζωόφιλους που προσπαθούσαν να σώσουν τα δηλητηριασμένα ζώα.

Η στάση αυτή της δημοτικής αρχής σε συνάρτηση με το γεγονός ότι δεν προχώρησε τα υποχρεωτικά προγράμματα εμβολιασμού και στείρωσης των αδέσποτων, γεννά ερωτήματα για τα αισθήματα που τρέφει για τα τετράποδα.

Καλά θα ήταν πάντως ο δήμαρχος και οι συν αυτώ να μας απαντήσουν γιατί δεν έγινε το πρόγραμμα εμβολιασμού και στείρωσης των αδέσποτων και γιατί να βρίσκεται σε τόσο μεγάλη έξαρση το φονικό φαινόμενο με τις φόλες στο δήμο Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ