ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

lam1Πλασματική είναι η εικόνα του σκορ στο παιχνίδι της Λαμίας με τον Αμπελωνιακό αφού η ομάδα του Γιάννη Γκαμπέτα θα μπορούσε να φύγει από το γήπεδο ακόμη και με το τρίποντο αν οι παίκτες της ήταν πιο προσεκτικοί ή και πιο τυχεροί και φυσικά αν ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έκανε το τραγικό λάθος να δώσει το ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων στο 62’ λεπτό της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν 2-1, υπέρ της Λαμίας.

Η ομάδα της Λαμίας αιφνιδίασε τους παίκτες του Αμπελωνιακού αφού κατόρθωσε να προηγείται με 2 – 0 στο 12’ με 2 τέρματα που σημείωσε ο Κόλεφ στο 4’ και στο 12’.

Από εκεί και πέρα η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκει στους πράσινους που έχασαν ευκαιρίες με τους Κακαβίτση και Αλεξανδρή οι οποίοι σε τετ – α – τετ με τον τερματοφύλακα δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Το γκολ για τον Αμπελωνιακό ήλθε στο 33’ με τον Κακαβίτση ενώ αμέσως μετά χάθηκαν άλλες δύο κλασσικές ευκαιρίες με τους Αλεξανδρή και Γκαμπέτα.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο 2ο ημίχρονο με τους παίκτες του Γ. Γκαμπέτα να πιέζουν για την ισοφάριση. Ομως ένα ολέθριο λάθος του διαιτητή που σφύριξε ανύπαρκτο πέναλτι στο 62’, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά των φιλοξενούμενων έδωσε ανάσα στη Λαμία που πέτυχε 3ο τέρμα, αφού ο Ζλατκόφσκι ευστόχησε από τα 11 βήματα. Πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι οι παίκτες της Λαμίας δεν τήρησαν το φερ πλέι αφού χτύπησαν φάουλ από το οποίο προήλθε το ανύπαρκτο πέναλτι με τον Κομισόπουλο του Αμπελωνιακού να είναι πεσμένος στο έδαφος.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 64΄ο Κόλεφ με το 3ο προσωπικό γκολ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του σκορπώντας απογοήτευση στους παίκτες του Αμπελωνιακού που είδαν να χάνεται μια τεράστια ευκαιρία να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από τη Λαμία αν και είχαν και άλλη ευκαιρία να μειώσουν το σκορ σε τετ – τετ του Μούργκα στο 75’.

Το κέρδος για τον Αμπελωνιακό από το παιχνίδι ήταν ο 16χρονος Χατζούλης που ξεκίνησε βασικός και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική μονάδα για την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία της.

Ο προπονητής του Αμπελωνιακού είχε σοβαρά παράπονα τόσο από τη διαιτησία όσο και απο τη συμπεριφορά του προπονητικού τιμ και της διοίκησης των γηπεδούχων και έδειξε αυτή τη δυσφορία του με τη μη εμφάνισή του στη συνέντευξη Τύπου.

Στο χθεσινό παιχνίδι για τον Αμπελωνιακό έπαιξαν οι:

Παπαδόπουλος, Κομισόπουλος, Πασχαλίδης, Τζιαρτζιάνας, Γκαμπέτας, Πολύζος, Χατζούλης (75’ Μούργκας), Μπίκος, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής (70’ Ρόκα), Παπανδρέου (30’ λ.τ. Τανάγιας).

Σε δηλώσεις του ο Γιάννης Γκαμπέτας αφού τόνισε ότι το σκορ αδικεί την ομάδα με δεδομένο ότι οι παίκτες του έχασαν κλασσικές ευκαιρίας να σημειώσουν 3 ή και 4 τέρματα, σε 5 τετ α τετ, δεν έκρυψε την οργή του για τη διαιτησία επισημαίνοντας ότι δυστυχώς ακόμη και τώρα υπάρχει παράγκα στο ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής του Αμπελωνιακού καυτηρίασε και τη συνολική συμπεριφορά του πάγκου των γηπεδούχων, ενώ για μια ακόμη φορά τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση για να μπορέσει να πετύχει το στόχο της που είναι η παραμονή στην κατηγορία. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ