ΣΗΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΘΑΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ

DSCN6385 (Αντιγραφή)Την σύμβαση για την εκτέλεση ενός  σημαντικού έργου για την οδική ασφάλεια στο δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, υπέγραψε η αντιπεριφερειάρχης κ. Ρένα Καραλαριώτου. Πρόκειται για την «Προμήθεια σήμανσης και στηθαίων ασφαλείας Π.Ε. Λάρισας», προϋπολογισμού 73.000 ευρώ, που υπεγράφη παρουσία του μηχανικού της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λάρισας κ. Χρ. Καραμπούζη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας «Οδοσήμανση Κ. Χρόνης ΑΒΕΕ» κ. Γεώργ. Χρόνη.

Το  έργο που χρηματοδοτείται από τους ΚΑΠ της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προβλέπει την προμήθεια πληροφοριακών πινακίδων πλήρως αντανακλαστικών, πινακίδων ρυθμιστικών και ένδειξης επικίνδυνων θέσεων υψηλής αντανακλαστικότητας, αναλαμπών φανός επισήμανσης κινδύνου, πλαστικών οριοδεικτών και στηθαίων ασφαλείας, ενώ η τοποθέτησή τους θα γίνει από το Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λάρισας.

«Δίνουμε προτεραιότητα στην οδική ασφάλεια, με την τοποθέτηση πινακίδων και στηθαίων ασφαλείας. Ήδη έχει γίνει καταγραφή των επικίνδυνων σημείων του οδικού δικτύου της Π.Ε. Λάρισας όπου οι πινακίδες χρίζουν αντικατάστασης και απαιτείται η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα, μετά την προμήθεια του απαραίτητου υλικού, ενόψει και της χειμερινής περιόδου», επεσήμανε σε δηλώσεις της η κ. Καραλαριώτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ