ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ (VIDEO)

ZOΤην συστράτευση όλων των Ελλήνων σε ένα Σχέδιο Εθνικής Ανασυγκρότησης προτείνει η Νέα ΜΕΡΑ, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος Χρ. Ζώης κατά τη διάρκεια της προγραμματικής συνδιάσκεψης, οι εργασίες της οποίες ολοκληρώθηκαν την Κυριακή.

Στη συνδιάσκεψη παρουσιάστηκαν οι προτάσεις του Κόμματος για την οικονομία, αλλά και για τους πυλώνες στους οποίους είναι ανάγκη να στηριχτεί το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης όπως η ναυτιλία, ο Ορυκτός Πλούτος, ο Πρωτογενής Τομέας, ο Τουρισμός και ο Πολιτισμός.

Ακόμη διατυπώθηκαν, από την Επιστημονική Ομάδα του Κόμματος και τους Τομεάρχες, προτάσεις για την Ασφάλεια την Άμυνα και την Εξωτερική Πολιτική και για ένα σύγχρονο Κράτος.

Στην ομιλία του ο κ. Ζώης, άσκησε σκληρή κριτική στη συγκυβέρνηση ενώ απευθυνόμενους στους βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε ότι αν στηρίξουν την κυβέρνηση θα πρέπει από εδώ και πέρα να σιωπούν.

Ο Λαρισαίος πολιτικός στην εισήγησή του, ανέφερε, μεταξύ άλλων τα εξής:

– Φιγούρες που έρχονται από την πρόσφατη πολιτική ιστορία αγωνίζονται να μας πείσουν ότι πρέπει να συμβιβαστούν με την ζωή που μας επιβάλλουν .

– Πολιτικοί “ λαγοί” βαφτίζονται “ αρχηγοί ” για να σερβίρουν δήθεν απαντήσεις και οργανώσεις που κάποτε θα απασχολούν μόνο τις επιθεωρήσεις, αναγορεύονται σε αντισυστημικές με προφανή στόχο την “ αιχμαλωσία” των οργισμένων Ελλήνων από το πολιτικό “τίποτα”.

– Η Νέα ΜΕΡΑ αγωνίζεται να πείσει τους συμπατριώτες μας ότι το καλύτερο μνημόνιο είναι χειρότερο από το πιο απλό σχέδιο που μπορούν να συντάξουν Έλληνες.

– Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία Νέα Ηγεσία που δεν θα έχει λερώσει τα χέρια της , που θα διαθέτει αυτοπεποίθηση, γνώση, κύρος και κυρίως θα συμφιλιώνει το λαό μας. Η Ελλάδα έχει ανάγκη και από ένα Σχέδιο.

– Για να έρθει αμέσως ανάπτυξη για την χώρα μας με μέρισμα για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες.

Η Ελλάδα είναι πλούσια. Αυτό πρέπει να ενστερνιστούμε όλοι… και ΜΑΖΙ να ξεπεράσουμε τους επαγγελματίες του μνημονίου και του αντιμνημονίου και να ορίσουμε, αφού τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι, το περιεχόμενο του μέλλοντός μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εργασίες της συνδιάσκεψης παρέστησαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές , Πάρις Μουτσινάς, Οδυσσέας Βουδούρης και Νίκος Νικολόπουλος καθώς και εκπρόσωποι κινημάτων και Κοινωνικών Φορέων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ