ΆΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΛΑ ΜΠΡΟΥΝΙ, ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΤΟΞ

Η Κάρλα Μπρούνι δεν κατάφερε να νικήσει τον χρόνο. Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και πρώην μοντέλο συγκαταλέγεται πλέον στις εθισμένες κυρίες του μπότοξ…

Υπερβολικές δόσεις πλαστικής χειρουργικής και μπότοξ έχουν παραμορφώσει  μια από τις πιο όμορφες παρουσίες του παγκόσμιου μόντελινγκ, η οποία σε ηλικία μόλις 45 ετών μοιάζει εξαιρετικά γερασμένη.

Βρετανικά περιοδικά την συμπεριλαμβάνουν στο λεγόμενο Celebrity Horror Show gallery λόγω των υπερβολικών πλαστικών που έχει κάνει.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της 45χρονης Κάρλα Μπρούνι  έχουν κάνει τραγική εντύπωση ακόμη και σε διάσημους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς ανά τον κόσμο.

Η Γαλλο-Ιταλίδα καλλονή που σάρωσε ως μοντέλο τις πιο γνωστές πασαρέλες διεθνώς, δεν θυμίζει τη φυσικά όμορφη γυναίκα που παντρεύτηκε ο Σαρκοζί πριν 5 χρόνια. Γνωστός δερματολόγος από το Λος Άντζελες, ο Dr Ben Behnam, δήλωσε στην Telegraph: « Η Κάρλα έχει κάνει κατάχρηση του μπότοξ, γι’ αυτό έχει συνέχεια ένα έκπληκτο βλέμμα και μοιάζει με μαϊμού(!). Φαίνεται σαν να έχει κάνει Radiesse, μια θεραπεία ενάντια στις ρυτίδες, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι φυσικά».

Και ο διάσημος Βρετανός πλαστικός χειρουργός Dr Alex Karidis έσπευσε να δηλώσει ότι πριν ένα χρόνο η Κάρλα έδειχνε όλα τα δείγματα της κλασικής μανίας με τις επεμβάσεις “γεμίσματος” ρυτίδων και μπότοξ: «Οι μικρές σκιές που μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει κάτω από τη μύτη της είναι αποτέλεσμα πολλών ενέσεων, που έχει κάνει για να ξεφορτωθεί τις ρυτίδες ανάμεσα στα χείλη και τη μύτη.»

theinsider.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ