ΤΑ “ΟΧΙ” ΚΑΙ ΤΑ “ΝΑΙ” ΤΟΥ Λ. ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

5KATSAROSΠολλές είναι οι πιέσεις που δέχεται ο πρώην νομάρχης Λάρισας Λ. Κατσαρός για να ηγηθεί συνδυασμού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου, αφού κατά γενική ομολογία είχε 2 πετυχημένες θητείες στη νομαρχία Λάρισας με σημαντικό έργο για το νομό.

Ομως, όπως αναφέρουν στενοί του συνεργάτες, ο ίδιος αρνείται σθεναρά και αποκλείει το ενδεχόμενο στην παρούσα φάση να ηγηθεί κάποιου συνδυασμού.

Παράλληλα οι ίδιοι συνεργάτες του αναφερόμενοι στο ενδεχόμενο να ηγηθεί συνδυασμού στο δήμο Τυρνάβου, σημειώνουν με νόημα ότι ο πρώην νομάρχης μεγάλωσε στον Τύρναβο, αγαπά τη γενέτειρά του αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα του δήμου αφού δεν θέλει να δημιουργήσει αντιπαλότητες και τριβές μέσα από μια πιθανή υποψηφιότητα.

“Ο Λουκάς θα είναι δίπλα σε όποιον του το ζητήσει για το καλό του τόπου και των κατοίκων του, αλλά ποτέ δεν θα είναι υποψήφιος στον τόπο καταγωγής του”, ξεκαθάρισε ένας από τους πλέον στενούς του συνεργάτες, στέλνοντας μήνυμα προς όλους εκείνους που προσπαθούν να εμπλέξουν τον κ. Λ. Κατσαρός στην προεκλογική ονοματολογία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ