ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΤΗΣ 4ΜΕΛOYΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010!

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι συγγενείς και οι φίλοι της οικογένειας Μακστέι, όταν άκουσαν από τις αρχές να αποκαλύπτουν πως κάποιοι σκελετοί που βρέθηκαν θαμμένοι σε ρηχούς τάφους στην έρημο της Καλιφόρνια ανήκουν στον Τζόζεφ, την  Σάμερ, τον Τζιάνι και τον Τζόζεφ!

Ήταν Φεβρουάριος του 2010, όταν η 4μελής οικογένεια, για την οποία όλοι έλεγαν τα καλύτερα λόγια, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι τους στον Σαν Ντιέγκο λες και τους κατάπιε η γη…

Το περιβάλλον των Μακστέι αρνιόταν τότε να πιστέψει πως η οικογένεια έφυγε για το Μεξικό,  χωρίς να χαιρετήσει και το μυαλό των περισσοτέρων πήγαινε στο κακό…. για αυτό και άρχισαν από νωρίς οι έρευνες…

Σύντομα για την υπόθεση έμαθε όλη η Αμερική και τελικά 3 χρόνια μετά η παρατηρητικότητα ενός μοτοσικλετιστή άφησε άφωνη την κοινή γνώμη ….

Την περασμένη Δευτέρα, ο μοτοσικλετιστής ανέφερε στις αρχές ότι είδε ανθρώπινα οστά θαμμένα επιφανειακά στην απομακρυσμένη ερημική περιοχή, στο προάστιο του Βίκτορβιλ περίπου 110 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Λος Άντζελες.

Αστυνομικοί της κομητείας Σαν Μπερναντίνο έφτασαν αμέσως στο σημείο, ξεκίνησαν έρευνες και μετά από ανασκαφή βρήκαν τους ….σκελετούς της άτυχης οικογένειας.

Οι ιατροδικαστές χρησιμοποίησαν οδοντιατρικά αρχεία με αποτέλεσμα να προσδιορίσουν ότι οι σκελετοί ανήκουν στον Τζόζεφ Μακστέι 40 ετών και τη σύζυγό του Σάμερ 43 ετών, ενώ μέσω του τεστ DNA,  θα προσδιορίσουν την ταυτότητα των άλλων δύο σκελετών, ωστόσο είναι ήδη σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας, το Γκιάνι 4 ετών και το Τζόζεφ 3 ετών.

Ο υπεύθυνος ιατροδικαστής χαρακτήρισε τους 4 θανάτους ως δολοφονίες.

«Δεν είναι το αποτέλεσμα που προσδοκούσαμε, αλλά μας δίνει κουράγιο ότι ξέρουμε πως είναι όλοι μαζί σε ένα καλύτερο μέρος», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο απαρηγόρητος αδελφός του Μακστέι, Μάικ, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

star.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ