ΕΝΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

πολυτ1Μπορεί ο αγώνας στο Πολυτεχνείο για την πτώση της Χούντας να ήταν ενωτικός αγώνας όλου του λαού, με μπροστάρηδες τους φοιτητές, σήμερα 40 χρόνια μετά και ενώ το μήνυμα για “Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία” παραμένει επίκαιρο και κοινό για τους νέους αγώνες ενάντια στους δυνάστες της ζωής μας, πολιτικοί, κοινωνικοί και συνδικαλιστικοί φορείς δεν φαίνεται να έχουν διάθεση για νέους κοινούς αγώνες.

Τρανή απόδειξη το γεγονός ότι σήμερα, όπως και όλα τα τελευταία χρόνια, διοργανώνονται δύο και τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις για τον εορτσμό της ηρωικής εξέγερσης του Νοέμβρη του 1973. Από αυτόν τον διχαστικό εορτασμό δεν θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί ο νομός Λάρισας και έτσι το απόγευμα έχουμε τρεις συγκεντρώσεις.

Η μία διοργανώνεται από το ΕΚΛ και το ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία της Λάρισας στις 5.30 μ.μ. και σε αυτή δήλωσαν συμμετοχή του ΚΚΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Η δεύτερη διοργανώνεται από το ΝΤ Λάρισας της ΑΔΕΔΥ επίσης στις 5.30 μ.μ. στην πλατεία νομαρχίας και σε αυτή έχουν δηλώσει συμμετοχή ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΕΛΜΕ ο σύλλογος δασκάλων και η τρίτη διοργανώνεται από τον Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία στην πλατεία Ταχυδρομείου επίσης στις 5.30 μ.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ