ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΟΞΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

symbash (Αντιγραφή)Στην πλήρη ανακατασκευή των Κοινοτικών Καταστημάτων Δοξαρά και Μικρού Βουνού προχωρά ο Δήμος Κιλελέρ προκειμένου να αντιμετωπίσει μία σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα δύο κτίρια και να τα παραδώσει και πάλι προς χρήση και πλήρως λειτουργικά στους κατοίκους των δύο Τοπικών Κοινοτήτων.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Ρίζος Κομήτσας, υπέγραψε σήμερα στο γραφείο του τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου « Επισκευή – Ανακαίνιση Κοινοτικών Καταστημάτων Δοξαρά και Μικρού Βουνού » από κοινού με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας, κ. Απόστολο Λ. Καραϊσκο και παρουσία της προϊσταμένης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κιλελέρ, κ. Γεωργίας Ντάπα και της επιβλέπουσας μηχανικού του έργου, κ. Ζέτας Κράχτη. 

Οι εργασίες, που θα ξεκινήσουν το αμέσως προσεχές διάστημα, περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 Καθαιρέσεις – χωματουργικά

 Τοιχοποιίες – χρωματισμούς

 Καλύψεις – επενδύσεις

 Κουφώματα – κιγκλιδώματα

 Σκυροδέματα

 Ηλεκτρολογική – υδραυλική εγκατάσταση

 Οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση προκύψει κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, απαραίτητη για την ολοκλήρωση και τη λειτουργικότητα του συγκεκριμένου έργου.

Η απαιτούμενη δαπάνη για τις εργασίες ανέρχεται σε 104.550 ευρώ με το ΦΠΑ και η σχετική πίστωση έχει εξασφαλιστεί από τη ΣΑΤΑ του Δήμου Κιλελέρ.

Σε δηλώσεις του για το έργο ο δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Ρίζος Κομήτσας, τόνισε: « Με την ανακαίνιση των Κοινοτικών Καταστημάτων Δοξαρά και Μικρού Βουνού βάζουμε τέλος στα σοβαρά προβλήματα υγρασίας, που αντιμετώπιζαν τα δύο κτίρια, εξαιτίας των κατεστραμμένων στεγών τους. Με την ολοκλήρωση των εργασιών τα Κοινοτικά Καταστήματα θα έχουν αλλάξει όψη και θα είναι πλήρως χρηστικά και διαθέσιμα στους κατοίκους των δύο χωριών.

Στον Δήμο Κιλελέρ, παρά την πρωτοφανή έλλειψη χρηματοδότησης από την πολιτεία, προσπαθούμε να αξιοποιούμε κάθε ευρώ, από τον σφιχτό προϋπολογισμό μας, για παρεμβάσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων και δίνουν ζωή σε όλα τα χωριά μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ