ΕΛΥΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΕ ΣΤΑΒΛΟ

Αναζητούνται οι 3 δράστες της επιχείρησης ενώ 47χρονος θεωρείται ηθικός αυτουργός

μολοτοφΆγνωστοι δράστες εκσφενδόνισαν αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ σε στάβλο 37χρονου κτηνοτρόφου στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Ηθικός αυτουργός της εγκληματικής πράξης είναι ένας 47χρονος ημεδαπός, ο οποίος απειλούσε τηλεφωνικά τον παθόντα το τελευταίο χρονικό διάστημα για εξόφληση χρηματικής οφειλής.

Σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, σε βάρος τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών για το αδίκημα του εμπρησμού, καθώς επίσης και σε βάρος ενός 47χρονου ημεδαπού για τα αδικήματα της απειλής και της ηθικής αυτουργίας σε εμπρησμό.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες προχθές (16-11-2013), οι τρεις άγνωστοι δράστες, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, μετέβησαν σε στάβλο 37χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας κι εκσφενδόνισαν προς το οίκημα δύο αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ, αποτελούμενες από γυάλινο μπουκάλι μπύρας με εύφλεκτο υλικό και κομμάτια πανιού. Αποτέλεσμα της ρίψης ήταν η ανάφλεξη της μίας βόμβας μολότοφ σε τοιχίο του οικήματος, χωρίς να προκληθούν υλικές ζημιές ή να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές, ενώ η δεύτερη δεν ανεφλέγη.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ηθικός αυτουργός της παραπάνω πράξης είναι ένας 47χρονος ημεδαπός, ο οποίος απειλούσε τηλεφωνικά το τελευταίο χρονικό διάστημα τον ιδιοκτήτη του στάβλου για εξόφληση χρηματικής οφειλής.

Η βόμβα μολότοφ και υπολείμματα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ