ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Η ομάδα στο χθεσινό παιχνίδι κέρδισε 1 – 0 τον Ηρακλή και το κάκιστο διατητικό τρίο

tiΣοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Μπαλατσούκα στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Ηρακλή εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Τύρναβος. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 απο την αρχή της παρουσίας της στα γήπεδα έχει αποφύγει επιμελώς ν’ ασχολείται με τη διαιτησία σεβόμενη το έργο της και τον θεσμικό της ρόλο στο ποδόσφαιρο.Δυστυχώς όμως σήμερα βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να ασχοληθούμε για πρώτη φορά μαζί της.Με αφορμή λοιπόν την σημερινή κάκιστη διαιτησία σε ενα αγώνα που τελείωσε νικηφόρα για την ομάδα μας έπειτα απο την υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας που εκτός του Ηρακλή είχαν να αντιμετωπίσουν και τις τραγικές υποδείξεις του κ. Μπαλατσούκα και των βοηθών του έχουμε να τονίσουμε τα εξής:

Είμαστε μια ομάδα που αποπνέει υγεία σε ολα τα επίπεδα,για εμάς και τους φιλάθλους μας το ποδόσφαιρο αποτελεί γιορτή και το έχουμε αποδείξει επανειλημένα με τις πράξεις μας εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων.Δεν απαιτούμε τίποτα παραπάνω απο τον σεβασμό και το δίκαιο και αδιάψευστος μάρτυρας των όσων αναφέρουμε παρακάτω είναι η τηλεοπτική εικόνα.

Πεντακάθαρο ακυρωθέν γκόλ του Φελίπε στο 10′ με ανύπαρκτο οφσάιντ,στο 15′ ανύπαρκτο οφσάιντ στον Κουρτεσιώτη ενώ καλύπτεται οχι απο έναν αλλά απο τρείς ποδοσφαιριστές του Ηρακλή,στο 41′ ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ματσούκας πιάνει την μπάλα με τα δυο χέρια πρίν βγεί πλάγιο χωρίς να πάρει κάρτα και παράλληλα αποβάλεται αδικαιολόγητα ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας,δολοφονικό τάκλιν του Μπριλάκη στον Γεωργίου χωρίς την ανάλογη τιμωρία,πεντακάθαρη ανατροπή απο τον Τσιλιανίδη στον Carlos Andre στο 71′ και κίτρινη κάρτα για θέατρο στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Ο ΑΓΓ. ΔΙΓΚΟΖΗΣ

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε στις δηλώσεις του και ο προπονητής της ομάδας Αγγ. Διγκόζης ο οποίος ανέφερε;

«Πολλά συγχαρητήρια στους 14 παίκτες που αγωνίστηκαν, στους παίκτες που ήταν στην αποστολή αλλά και αυτούς που ήταν στην εξέδρα. Δείξαμε πως έχουμε υγεία ως ομάδα και αυτό φάνηκε στο τέλος όταν και μαζευτήκαμε όλοι και γίναμε μια αγκαλιά.

Παίζαμε ίσως με την μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας και για εμάς ήταν μια ιστορική νίκη. Ίσως το 1-0 να μην ανταποκρίνεται στην εικόνα του ματς αλλά κρατάμε την προσπάθεια των παικτών μου και τη νίκη. Πήραμε ακόμη τρεις βαθμούς για τον βασικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή.

Σημαντικό ότι παίξανε και 2 νέα παιδιά που ανταποκρίθηκαν. Για την διαιτησία δεν έχω μιλήσει ποτέ, όμως για το σημερινό ματς έχω να πω πως ένιωσα ή να μπω μέσα στο γήπεδο να παίξω και εγώ, ή να φύγω από το ματς! Ελπίζω τα λάθη να ήταν ανθρώπινα».

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Μεγάλη μπάλα από τον Τύρναβο που δεν καταλαβαίνει ούτε από δυνατούς αντιπάλους ούτε από εναντίον της διαιτησίες. Ντελίριο ενθουσιασμού για τους 1500 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο για την εμφάνιση. Το 1-0 ήταν λίγο με βάση την εικόνα των δύο ομάδων και ήρθε με το κοντινο σουτ του Σαχινίδη στο 66′ μετά απο ωραία ενέργεια του Ντε Πάολα. Νωρίτερα χάθηκαν πολλές ευκαιρίες απο τους γηπεδούχους που είχαν και δοκάρι με τον Μπάρος ενώ στο 10′ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ γκολ του Ντε Πάολα ενώ ο κακός σήμερα διαιτητής Μπαλατσούκας μετέτρεψε το καθαρό πέναλτι του Μπριλάκη στον Αντρέ σε ”θέατρο” στο 72′.

Τύρναβος 2005 (Άγγελος Διγκόζης): Ντάλλας, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σιάτρας, Τέλλος, Ροντρίγκο, Νταντίδης, Ζυγκερίδης (61’ Γεωργίου), Ντε Πάολα (70’ Βαγγέλη), Σαχινίδης, Κάρλος Αντρέ (82’ Πούτας).

Ηρακλής (Γκιγέρμο Όγιος): Χουάντερσον, Παπαστεριανός, Κυριάκος (56’ Μπουκουβάλας), Πουρτουλίδης, Λίμα, Μπριλάκης, Ματσούκας (46’ Γιάρολιμ), Κοντοδήμος, Τάϊ (75’ Ζάχορα), Τσιλιανίδης, Ονουάτσι.

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας). Βοηθοί: Τίκας (Θεσπρωτίας), Γεωργάκης (Ηπείρου). 4ος: Τίκας Τ. (Ευρυτανίας).

 

Με πληροφορίες από το sporttirnavos.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ