ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΣΑΚΕΛΑΡΗΣ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟΔήλωση με την οποία ζητά να ενταχθούν στο ενιαίο μισθολόγιο οι 300 της Βουλής, έκανε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μιχάλης Σακελάρης με αφορμή την έγκριση του προϋπολογισμού της Βουλής για το 2014 χωρίς να προβλεφθούν μειώσεις στους μισθούς των Βουλευτών.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Στην Ελλάδα των 2 εκατομμυρίων ανέργων, των εκατοντάδων χιλιάδων κλειστών επιχειρήσεων, των 5 χιλιάδων αυτοκτονιών λόγω των πολιτικών των μνημονίων, των χιλιάδων νοικοκυριών χωρίς θέρμανση και ρεύμα, των 120 χιλιάδων δανειοληπτών που από μέρα σε μέρα κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες, σ’ αυτή την Ελλάδα, εγκρίθηκε σήμερα ο προυπολογισμός της Βουλής χωρίς έστω ένα ευρώ μείωση στους μισθούς των Βουλευτών για όλο το 2014.

Οι άνθρωποι εκείνοι που με τις αποφάσεις τους διαλύουν κάθε μέρα και περισσότερο την ελληνική οικογένεια και διασύρουν τον κάθε Έλληνα που από νοικοκύρης του χθες έγινε ο μπαταχτσής του σήμερα, δεν βρήκαν ούτε ένα λόγω για να μειώσουν τους εξωφρενικούς και προκλητικούς μισθούς που καρπώνονται και ξεπερνούν τις 7.000 ευρώ τον μήνα, για να φθάσουν την χώρα στο σημερινό της κατάντημα και τους πολίτες σε μισθούς και συντάξεις των 400 και 500 ευρώ.

Ξεκάθαρη πρόταση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Οι 300 εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού να αμείβονται με βάση το ενιαίο μισθολόγιο του Δημοσίου και να λαμβάνουν ανάλογα με την εκλογική τους περιφέρεια ένα ποσό για έξοδα κίνησης, δεδομένων των χιλιομέτρων που οφείλει να κάνει για να εκπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τα καθήκοντα του ως βουλευτή.

Ο εφιαλτικός αυτός παραλογισμός που βιώνει ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα κάποια στιγμή πρέπει να φτάσει στο τέλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ