ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΚΑΒ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΤΟ Κ.Υ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤο πράσινο φως για την ίδρυση και λειτουργία σταθμού του ΕΚΑΒ στα Φάρσαλα σηματοδοτεί η επίσκεψη του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Λάζαρου Μακρή στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων.

Η παραπάνω απόφαση προέκυψε μετά τη συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Δ. Παπαγιαννίδη την περασμένη εβδομάδα.

Ο κ. Μακρής συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γ. Γκογκογιάννη ενημέρωσε σχετικά τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ. Δ. Βουτσιλά καθώς και τους εργαζόμενους και εξασφάλισαν τον στεγασμένο χώρο για τα ασθενοφόρα που ζητάει ως προϋπόθεση το κεντρικό ΕΚΑΒ.

Ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας είχε επίσης την ευκαιρία να συζητήσει εκτενώς θέματα που απασχολούν το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων και να ενημερώσει τους εργαζόμενους ότι μπορούν να χρηματοδοτηθούν οι όποιες ανάγκες τους, τώρα που στο κλείσιμο του οικονομικού έτους διαπιστώνεται περίσσευμα πιστώσεων σε πολλά Νοσοκομεία της Υγειονομικής Περιφέρειας. «Προτού επιστρέψουμε πιστώσεις δικές μας στο Κέντρο, ιεραρχείστε σας παρακαλώ τις ανάγκες σας και να δεσμεύσουμε τα σχετικά ποσά», ήταν η προτροπή του κ. Μακρή στον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας.

Στη συνέχεια ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Άρη Καραχάλιο για να τον ευχαριστήσει για την καλή συνεργασία που έχει ο Δήμος με το Κέντρο Υγείας, αλλά και για τη στήριξη του αιτήματος που είχε για ίδρυση σταθμού ΕΚΑΒ.

Συζητήθηκαν επίσης τρόποι συνεργασίας μεταξύ Αυτοδιοίκησης και του Κέντρου Υγείας, και επισφραγίσθηκε έτσι με τον καλύτερο τρόπο μια προσωπική και φιλική σχέση, η οποία αποδεικνύεται και ιδιαίτερα αποδοτική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ