Η ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΣΟΠΡΑΝΟ ΜΥΡΤΩ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΔΩΛ

Την Τρίτη 26/11 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων στο ΔΩΛ

Myrto (Αντιγραφή)Ενα εξαιρετικά ενδιαφέρον ακρόαμα θα παρουσιάσει η Λαρισαία υψίφωνος με τη σπουδαία διεθνή σταδιοδρομία Μυρτώ Παπαθανασίου, την Τρίτη  3 Δεκεμβρίου και ώρα 08.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου.

Το κοντσέρτο διοργανώνει το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και ο Σύλλογος Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Δήμου Λαρισαίων.

Ο Σύλλογος φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας με ομόφωνη απόφασή του ανακηρύσσει τη Μυρτώ Παπαθανασίου επίτιμο μέλος του Συλλόγου, αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας την καλλιτεχνική της πορεία, η οποία τιμά το Σύλλογο του οποίου είναι μέλος, την μουσική τέχνη και την πόλη μας, με τις επιτυχίες της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η διεθνούς φήμης σοπράνο, μετά από τις λαμπερές σκηνές των λυρικών θεάτρων του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, θα ανεβεί στη μουσική σκηνή του Δημοτικού Ωδείου της γενέτειράς της.  Όπως είναι γνωστό, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα λυρικά θέατρα και στις σημαντικότερες αίθουσες συναυλιών, όπως του Τόκιο, του Σύδνεϋ, της Βιέννης, του Βερολίνου, του Μονάχου, της Ζυρίχης, της Ρώμης, της Βερόνας, του Άμστερνταμ, της Στουτγάρδης, της Κοπεγχάγης, του Μόντρεαλ, του Ντάλλας, του Τορίνο, της Μπολόνια, της Τζένοβα κ.α.

Στην πόλη μας, στο ρεσιτάλ με τίτλο « Το Ιταλικό τραγούδι στον 19ο αι.», ερμηνεύει άριες και τραγούδια των μεγάλων συνθετών του ιταλικού μπελκάντο Bellini, Donizetti, Rossini, Verdi.

Στο πιάνο τη συνοδεύει ο καταξιωμένος και διακεκριμένος πιανίστας Χαράλαμπος Αγγελόπουλος, με τον οποίο συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια και προσεχώς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου θα παρουσιάσει το ίδιο πρόγραμμα στις 11 Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την σύμπραξη της Συμφωνικής ορχήστρας υπό την διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κτιστάκη, με άριες του Verdi και του Puccini.

Η σύμπραξη αυτή απηχεί την εμπιστοσύνη, την αγάπη και την πίστη ανάμεσα στη Μυρτώ Παπαθανασίου, το μαέστρο και τα μέλη της συμφωνικής μας ορχήστρας και επιβεβαιώνει τη διάθεση της Μυρτώς για τη στήριξη της εξαιρετικής αυτής ορχήστρας της πόλης.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για το κοινό από την Τρίτη 26 Νοεμβρίου και ώρες 10:00 το πρωί έως 13:00 στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Τα μέλη του Συλλόγου Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας καλούνται να προσέλθουν στο ΔΩΛ τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και από τις 10.00 έως τις 01.00 μ.μ. για την παραλαβή των εισιτηρίων τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ