ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Εκτός της διαθεσιμότητας θα τεθούν ιερείς και μοναχοί (φαίνεται ότι τους χρειαζόμαστε περισσότερο από γιατρούς, δασκάλους, κλπ., κλπ. κλπ…) σύμφωνα με τροπολογία που εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για την κύρωση της «Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων»…

Με την συγκεκριμένη τροπολογία καταργούνται οι διατάξεις περί συστήματος αξιολόγησης (Ν. 4024/ 2010). Για την ακρίβεια διατηρείται το καθεστώς των ειδικών περιπτώσεων, που φυσικά δεν θα επηρεαστούν από διαθεσιμότητες και κινητικότητες.

Την ώρα που όλοι οι κλάδοι των υπολοίπων εργαζομένων τίθενται σε καθεστώς αξιολόγησης άγνωστων τις περισσότερες φορές κριτηρίων, οι ιερείς και οι μοναχοί θα δεν θα αξιολογούνται και δεν θα τίθενται σε διαθεσιμότητα.

Όλα αυτά με απόφαση του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, ο οποίος αποφάσισε για λόγους «ανωτέρας βίας» να απεμπλέξει από τις τανάλιες της τρόικας και κυρίως των αρμόδιων υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών ολόκληρο των εκκλησιαστικό ιστό της χώρας.

ipaideia

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com